Nuo negalių apsaugoti gali ir aparatas

Su sunkiomis ligomis nesėkmingai kovojantiems žmonėms, taip pat tiems, kurie norėtų visada išlikti sveiki, išrasta nauja „viltis”.

Prieš penkerius metus Šveicarijoje buvo pagamintas ir užpatentuotas aparatėlis, skleidžiantis impulsinį elektromagnetinį lauką ir gydantis bei apsaugantis kone nuo visų ligų. Jis kol kas dar naujovė Baltijos šalyse. Tačiau tokių stebuklus darančių aparačiukų jau yra ir Klaipėdoje.

Silpnas impulsinis elektromagnetinis laukas pastato ant kojų sunkiai vaikštančius, gydo žaizdas ir nemigą, malšina skausmus, skatina medžiagų apykaitą ir stiprina imuninę sistemą.

Išbandė gydytojai

Uostamiesčio medikai džiaugiasi mieste atsirandančiomis naujomis technologijomis, kurios nereikalauja ypatingų tyrimų ar intervencijų, tačiau gali žymiai pagerinti žmogaus savijautą.

Viena tokių technologijų, veikiančių tiesiai į ląsteles ir ligotus žmogaus audinius, yra BEMER terapija.

Gydytoja Jadvyga Malūkienė negali atsidžiaugti jau porą mėnesių jos kabinete veikiančiu prietaisu BEMER 3000. Jo poveikį medikė išbandė pati, jos šeimos nariai, kaimynai, kolegos. Pastarieji patys įsitikinę, jog aparatas veikia stebuklingai, atsiunčia savo pacientų, kuriems gydymas vaistais stebuklų jau nebedaro.

BEMER 3000 aparatu jau gydytas radikulitas, stuburo išvaržos skausmai, apendicito operacijos pjūvis, sąnarių skausmai, nemiga, sportininkai ateina malšinti raumenų skausmų po treniruočių.

J.Malūkienė sakė, jog kelios minutės BEMER terapijos prilygsta pusantros valandos apšilimo treniruotės.

Veikią lasteles

BEMER 3000 prietaisai – nauja technologija Lietuvoje. Europoje ji žinoma jau penkerius metus ir yra naudojama daugiau nei 40 pasaulio šalių.

Profesorius V.Kafka Makso Planko institute Miunchene sukūrė ir vėliau užpatentavo tiksliai dozuoto, pulsuojančio elektromagnetinio lauko formulę, kurią pavadino BEMER (bioelektromagnetinis energijos reguliavimas) formule. Profesorius įrodė, jog elektromagnetinio lauko poveikis priklauso ne tik nuo elektromagnetinio signalo dažnio, stiprumo ar trukmės, bet ir nuo signalo formos. Buvo sukurtas toks signalas, kuris skyrėsi nuo iki tol žinomų. BEMER skleidžia impulsą 2000 kartų didesnio sinusinio dažnio, nei įprasta. Būtent todėl šis impulsas gali paveikti daugiau ląstelių gyvybiškai svarbiose zonose.

Šiuo metu yra žinoma daugiau negu 6000 publikacijų ir 360 disertacijų, kurios įrodė, kad tam tikras, pulsuojantis elektromagnetinis laukas sukelia fiziologinius pokyčius gyvosiose sistemose.

Pagerėja kraujotaka

Moksliškai pagrįstas BEMER terapijos poveikis yra įvairiapusis. Pirmiausiai gerėja medžiagų ir energijos apykaita ląstelėse, pagerėja kraujotaka, raudonųjų kraujo kūnelių aprūpinimas deguonimi, mažėja jų sukibimo galimybė, padidėja normaliai raumenų funkcijai reikalingų specifinių baltymų gamyba, sumažėja skausmas, reguliuojama vegetacinės nervų sistemos veikla.

Priklausomai nuo to, kokių tikslų – profilaktikos, gydymo ar reabilitacijos, yra siekiama, naudojami skirtingų modifikacijų BEMER prietaisai. Tai gali būti elektromagnetinį lauką sukuriantis čiužinys, šviesos dušas, specialūs daugiafunkciniai aplikatoriai, uždedami tikslinėse kūno vietose.

Per dieną – dvi procedūros

BEMER 3000 prietaisai sėkmingai naudojami tiek profesionalioje, tiek ir neprofesionalioje praktikoje.

Jais gali naudotis visi šeimos nariai. Naujoji terapija suteikia galimybę išlikti judriems ir energingiems visą savo gyvenimą.

Vyresnio amžiaus žmonėms BEMER mažina negalavimus atsiradusius dėl amžiaus, gerina gyvenimo kokybę senatvėje. Sportuojantiems bei profesionaliems sportininkams pagerina audinių kraujotaką, didina kraujo prisotinimą deguonimi, padeda išvengti traumų ir patempimų, duoda apšilimo efektą, padidina proteinų sintezę.

Gydytoja J.Malūkienė tikino, jog BEMER terapija suteikia naujų gydymo alternatyvų gydant lėtinėmis ligomis sergančius ligonius. Net ir tuos, kuriuos gydant visos taikytos tradicinės medicinos priemonės buvo nesėkmingos.

Taikant BEMER terapiją galima vartoti visus gydytojo paskirtus vaistus.

Bendrai sveikatos būklei bei audinių regeneracijai pagerinti pakanka BEMER terapiją naudoti bent kartą per dieną.

Tačiau, pasak J.Malūkienės, dvi procedūros per dieną yra optimaliausios. Sergant specifinėmis ligomis ar ištikus traumai, naudojimo dažnis priklauso nuo susirgimo ar gydytojo ir paciento laiko.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Medicina su žyma , , , , , , , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.