„LT United” singlas „We Are the Winners” – jau auksinis!

Grupės „LT United” vos prieš dvi savaites išleistas singlas „We Are the Winners” jau parduotas auksiniu tiražu. Populiariausios šių metų lietuviškos dainos „We Are the Winners” kompaktinė plokštelė birželio 7 dieną buvo pristatyta koncertu Vilniuje Katedros aikštėje. Singlas „We Are the Winners”, kurį išleido muzikos vadybos agentūra M.P.3, Lietuvoje jau parduotas per 3000 vienetų tiražu ir netrukus turėtų tapti platininiu.

Šių metų „Eurovizijos” dainų konkurse efektingai nuskambėjęs „LT United” kūrinys „We Are the Winners” šiai grupei pelnė europinį pripažinimą. Šios dainos kompaktinis singlas išleistas ne tik Lietuvoje, bet ir Suomijoje, taip pat platinamas Olandijoje ir pasaulinėse internet parduotuvėse. Praėjusią savaitę savo koncerte Belgijoje dainą „We Are the Winners” daugiatūkstantinei auditorijai stadione dainavo Robbie Williamsas.

Šiuo metu „LT United” įrašų studijoje baigia naujos dainos įrašus. Antrasis „LT United” kūrinys vadinsis „Fashion Show”. Šią dainą klausytojams numatoma pristatyti jau kitą savaitę.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kultūra su žyma , , , .

1 atsiliepimas į "„LT United” singlas „We Are the Winners” – jau auksinis!"

  1. L

    šaunu. 😀

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.