Po Joninių savaitgalio TV3 eteryje sužydės trečiasis „Meilės trikampis”

Po ilgo ir audringo Joninių savaitgalio birželio 27 dieną 20.30 val. TV3 eteryje jau trečiąjį sezoną su antros gyvenimo pusės ieškančiais dalyviais iš visos Lietuvos pradės populiariausias vasaros realybės šou „Meilės trikampis”.

Pirmąją savaitę romantiškąjį „Meilės trikampį” išbandys vilniečiai 22-ejų Vitalija ir Alina, ir 27-erių Justas, kaunietės 22-ejų Diana ir 26-erių Deimantė ir gargždiškis-klaipėdiškis 30-etis Nerijus.

„Dalyvauti „Meilės trikampyje” man tiesiog būtina, nes reikia susirasti pabrolį pusseserės vestuvėms. Jeigu iki to laiko vaikino neturėsiu, šventė bus sugadinta”, – atėjusi į TV3 realybės šou atranką dėstė Diana iš Kauno.

„Noriu dar kartą pabandyti laimę „Meilės trikampyje”. Gal šįsyk pavyks, juk trečias kartas nemeluoja”, – vilties kupinas susirasti savo antrąją pusę prieš šou filmavimus kalbėjo Klaipėdoje dirbantis gargždiškis Nerijus, kuris laimę bandė dar pirmajame „Meilės trikampyje”, tačiau mergina tuomet jį atstūmė.

„Viliuosi pamiršti visas praeities nesėkmes ir iš naujo atrasti meilę. Su meile man tikrai nesiseka, vos įsimyliu, tuoj viskas žlunga. Neseniai išsiskyriau su vaikinu ir praradimo nuotaikos many vis dar rusena. Noriu kažko nepaprasto, romantiško ir skaidraus, noriu viską pradėti iš naujo”, – atviravo pirmosios savaitės dalyvė Vitalija iš Vilniaus.

„Turėjau gal 20 merginų, tačiau tik dviem pasakiau, kad jas myliu. Trečiajame „Meilės trikampyje” viliuosi sutikti trečiąją ir tikriausią savo gyvenimo meilę”, – surimtėti žada vilnietis Justas.

„Nepamilčiau melagio, vulgaraus ir storžievio. Tokio man nesiųskite”, – tvirtai prodiuseriui prieš filmavimą nurėžė aerobikos grupių instruktorė iš Kauno Deimantė, kuri pasimatymus mieliau išmaino į knygas ir 15 kilometrų bėgimo trasą.

„Norėčiau linksmo, tvarkingo ir staigmenas daryti mokančio vaikino. Neturiu idealo, tačiau toks man būtų idealus”, – šypsosi Alina iš Vilniaus rajono.

Romantiškų staigmenų, gerų vaikinų, protingų merginų, malonių pokalbių ir dar malonesnės draugijos, kaip „Meilės trikampio” prodiuseris Saulius Bartkus žada, tikrai šiemet netrūks: „Dalyvauti projekte ir dar kartą pabandyti susirasti mylimą žmogų šiemet ryžosi vyresni nei visada dalyviai. Meilės žaidimas jau prasidėjo lyg melodrama su pavydo protrūkiais ir intrigomis. Pirmieji į „Meilės trikampį” atėję žmonės tvirtai žino – jiems reikia poros, todėl, pamatę patinkantį priešingos lyties atstovą, kovoja dėl jo visais įmanomais būdais”.

Šiemet „Mielės trikampio” dalyviai įsikūrė itin romantiškoje vietovėje netoli Vilniaus – jaukus naujai įrengtas namelis yra prie pušyno, už kurio atsiveria įspūdingas vaizdas į ežerą.

Pasimatymų, į kuriuos kasdien leidžiasi realybės šou dalyviai, vietos padeda ne tik romantiškai bei linksmai praleisti dienas, bet ir geriau vienam kitą pažinti. Porelės kartu išbando naujus automobilius, leidžiasi į lenktynes šunų kinkynėmis, čiuožinėja ant ledo, mokosi masažavimo meno – kasdien jų laukia vis nauji ir įdomūs įspūdžiai.

„Kad būtų dar įdomiau, – dalyviams parengėme staigmenų, kurios ne vieną išvers iš koto, privers rankas drebėti iš susijaudinimo. Į kokias netikėtas situacijas pateks „Meilės trikampio” dalyviai, – pamatysite per TV3″, – intriguoja S. Bartkus.

Populiariausias vasaros realybės šou „Meilės trikampis” – nuo birželio 27 dienos šiokiadieniais 20.30 val. per TV3!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.