Geriausios sportinių šokėjų poros apdovanotos už tarptautinius pasiekimus

Birželio 19 dieną, pirmadienį, Kūno kultūros ir sporto departamento prie Lietuvos Respublikos vyriausybės direktorius Algirdas Raslanas apdovanojo sportinių šokių šokėjų poras, pelniusias aukščiausias vietas tarptautinėse varžybose, bei jų trenerius. Apdovanojimus „Už sporto pergales” gavo 3 klasikinių sportinių šokių ir viena Lotynų Amerikos sportinių šokių šokėjų pora.

„Šokėjams, kaip ir visiems sportininkams, svarbūs ne tik sportiniai pasiekimai ir užimtos aukštos vietos varžybose, bet ir pripažinimas, kad jų pastangos ir darbai yra vertinami. Galime didžiuotis išties stipriais sportininkais, kurie savo pasiekimais tarptautinėse varžybose garsina Lietuvos vardą”, – kalbėjo Lietuvos sportinių šokių federacijos (LSŠF) prezidentas Gintaras Skorupskas.

Kūno kultūros ir sporto departamento apdovanojimus už iškovotas aukštas vietas tarptautinėse varžybose pelnė trys klasikinių sportinių šokių poros ir viena Lotynų Amerikos šokių pora – jie buvo pagerbti už „Sporto pergales”.

Kauno „Sūkurio” klubą atstovaujantys klasikinių šokių šokėjai Arūnas Bižokas ir Edita Daniūtė buvo apdovanoti už Europos čempionate iškovotą II vietą. Tam pačiam klubui atstovaujančios klasikinių šokėjų poros Donatas Vėželis ir Lina Chatkevičiūtė bei Julius Šeniauskas ir Iveta Paurytė pelnė apdovanojimus už atitinkamai užimtas I ir III vietas Europos Sąjungos klasikinių šokių čempionate.

Vilniaus sšk „Ratuto” šokėjai Andrius Kandelis ir Eglė Visockaitė-Kandelis buvo apdovanoti už I vietą Europos Sąjungos Lotynų Amerikos sportinių šokių čempionate.

Kūno kultūros ir sporto departamento direktorius Algirdas Raslanas apdovanojo ir aukštas vietas pelniusių porų trenerius – Jūratę ir Česlovą Norvaišas (Kauno sšk „Sūkurys”) bei Aušrelę ir Virginijų Visockus (Vilniaus sšk „Ratuto”).

„Už nuopelnus Lietuvos sportui” aukso medaliu buvo apdovanotas ir vienas iš Lietuvos sportinių šokių federacijos viceprezidentų Mikhail Rositsan.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.