TV3 „gelbėtoja” Neringa Lino Adomaičio studijoje įrašinėja dainą

Žavioji TV3 televizijos žvaigždė laidos „TV pagalba” narė gelbėtoja Neringa Mažeikienė vasaros atostogas leidžia geriausių draugių kompanijoje, sporto klube ir Lino Adomaičio garso įrašų studijoje Kaune.

„Įrašinėjame dainą. Lino žodžiai ir muzika, o mano širdis ir balsas. Tai ne pirmas muzikinis bandymas, tačiau pats profesionaliausias”, – nauja profesionalia veikla džiaugiasi Neringa.

Tiesa, apie televizijos žvaigždės repeticijas ir įrašus kol kas nežino jos vyras Mindaugas. Liepos 14-ąją jiedu švęs penkerių metų vestuvių sukaktį.

„Ši daina labai tiks mūsų progai atšvęsti ir net jeigu ji nenuskambės radijo eteryje ar netaps populiaria visoje Lietuvoje, – vyro šypsena man bus didžiausias įvertinimas. Nors, neslėpsiu, – šia daina tikiu kaip ta diena prieš penkerius metus”, – šypsosi įsimylėjusi gelbėtoja.

Pasak TV3 televizijos žvaigždės – dainavimas jai nėra tik užgaida ar virusas, kuriuo pastaruoju metu užsikrėtė daugybė Lietuvos garsenybių:

„Dainuoju nuo mažumės, lankau vokalo paskaitas, jau išbandžiau save ir TV3 ekrane – „Penktadienio muzikos šou” ir „Išsipildymo akijos” paramos koncerte. Pasitikiu savimi ir labai tikiu Linu Adomaičiu. Jei mums pavyks, dainą išgirsite jau vasaros pabaigoje prieš naująjį „TV pagalbos” sezoną”.

Jei N. Mažeikienei pasiseks, ji bus jau antroji dainuojanti gelbėtoja „TV pagalboje”. Komandą dainomis kol kas labiausiai linksmina dainininkė Atlanta.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.