Nauja seksuali televizijos žvaigždė sužavėjo TV3 vyrus

Vasara TV3 televizijoje, kaip ir dera, – karšta, linksma ir… seksuali. Karšta nuo karšto vasaros sezono, linksma, nes artėja atostogos, ir seksuali, nes į TV3 įžengė nauja, seksuali ir žavinga žvaigždė vasaros projekto vedėja „Mis laikinoji sostinė” manekenė Giedrė Rusytė.
Jau kurį laiką TV3 televizijoje besifilmuojanti naujoji eterio žvaigždė patraukė ne tik kolegų „žvaigždūnų”, o ir TV3 televizijos darbuotojų vyrų akį.
„Ji domisi futbolu, puikiai vairuoja vyrišką visureigį, atrodo nuostabiai… Jei ir alų geria – ji tiesiog tobula”, – juokiasi TV3 vietinės produkcijos vadovas Liutauras Elkimavičius.
„Jau vien jos šypsena ko verta… Įžengia į televiziją, nusišypso ir viskas aplinkui nušvinta. Esu labai laimingas, kad dirbsiu su Giedre. Ji labai moteriška ir labai profesionali”, – kolegai antrina TV3 televizijos stilistas Mantas Petruškevičius.
Naująjį TV3 vasaros projektą su G. Rusyte kuria TV3 prodiuseris TV3 Žinių užsienio naujienų redaktorius Jurgis Jefremovas ir „Be tabu savaitės” aštrialiežuvis aktorius Džiugas Siaurusaitis, kuris tapo vasaros projekto režisieriumi.
„Tokios kaip Giedrė – seksualios ir protingos – laidai ieškojome ilgai. Esame įpratę, kad graži ilgakojė negali būti protinga. Giedrė laisvai jaučiasi prieš kamerą, puikiai improvizuoja, meistriškai perteikia laidos juokelius, o jos seksualumas… TV3 koridoriuose vis gali nugirsti kolegų pokalbius „Ar matei, Giedrė šiandien su kita liemenėle?”, – juokiasi J. Jefremovas.
„Gaila, kad ne man teko laimė būti jos partneriu laidoje, bet džiaugiuosi, kad bent už kadro galiu dirbti su tokiu žydinčiu grožiu”, – šypsosi D. Siaurusaitis.

Linksmas ir netikėtas vasaros projektas su seksualiąja Giedre Rusyte – jau greitai per TV3!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , .

5 atsiliepimai į "Nauja seksuali televizijos žvaigždė sužavėjo TV3 vyrus"

  1. vaje

    😳

  2. o papa

    labai dziaugiuosi kad televizijos ekrane jus matisime

  3. o papa

    😛 siunciu jums sypsenele

  4. o papa

    🙄 giedrute siunciu tau linksmas akutes

  5. bu

    lol 👿

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.