Argentina 6:0 sutriuškino Serbijos ir Juodkalnijos komandą

Pasaulio futbolo čempionato C grupės rungtynėse Argentinos komanda 6:0 (3:0) nepasigailėjo Serbijos ir Juodkalnijos rinktinės.

Pirmąjį įvartį jau 6 rungtynių minutę taikliu smūgiu pelnė argentinietis Maxi Rodriguezas.

Tačiau džiaugsmą Argentinos rinktinės stovykloje pakeitė nusivylimas – 17 minutę dėl traumos aikštę buvo priverstas palikti Luisas Gonzalesas. Jį pakeitė Estebanas Cambiasso.

Keitimas buvo daugiau negu sėkmingas – 31 minutę, po gražios ir tikslios atakos, E.Cambiasso padidino Argentinos rinktinės pranašumą.

Tuo Serbijos ir Juodkalnijos košmaras nesibaigė – 41 minutę, po gynėjų klaidos, M.Rodriguezas pelnė antrąjį savo ir trečiąjį komandos įvartį.

Antrajame kėlinyje Serbijos ir Juodkalnijos tragedija tęsėsi – 65 minutę, gavęs raudoną kortelę, aikštę buvo priverstas palikti vienas komandos lyderių Mateja Kežmanas.

Netekę komandos draugo, serbai palūžo ir per 10 minučių praleido 3 įvarčius. 78 minutę taikliai smūgiavo Hernanas Crespo, 84 – Carlosas Tevezas, 88 – jaunasis Lionelis Messi.

Geltonos kortelės parodytos: Hernanas Crespo (36 min., Argentina); Ognjenas Koromanas (7 min.), Albertas Nadja (27 min.), Mladenas Krstajičius (42 min., visi – Serbija ir Juodkalnija);

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.