E.Masiulis: Z.Balčyčio siūlomas „stabilumas ir tęstinumas” nepriimtinas

Eligijus Masiulis teigia, kad kandidato į premjerus Zigmanto Balčyčio pažadai užtikrinti šalyje stabilumą ir politikos tęstinumą reiškia ne ką kita, kaip kad Lietuvoje ir toliau bus vykdoma ta pati stagnacinė bei neskaidri politika, kokia jau spėjo pasižymėti Algirdo Brazausko vadovaujama Vyriausybė. „Z.Balčyčio siūlomas „tęstinumas ir stabilumas” reikš, jog iš Lietuvos ir toliau tūkstančiais bėgs žmonės, o likusieji rodys į visuomenės pasitikėjimą praradusias valdžios institucijas rodys pirštais”, – sako E.Masiulis.

„Su tokia politika Lietuvos liberalų sąjūdžiui nepakeliui”, – pabrėžia Lietuvos liberalų sąjūdžio pirmininko pavaduotojas, Seimo Liberalų sąjūdžio frakcijos seniūnas.

Pasak jo, dalis atsakomybės už naujosios Vyriausybės veiklą teks ir premjero kandidatūrą pasiūliusiam prezidentui. Eligijus Masiulis abejoja, ar šalies vadovo pasirinkimas neprieštarauja jo paties nekartą išsakytiems žodžiams, esą susikompromitavusių politikų negali būti valdžioje. „Valdas Adamkus vėl atiduoda iniciatyvą žmonėms, kurių veiklą nuo pat Seimo kadencijos pradžios lydėjo skandalai ir įtarimų šešėlis. Toks prezidento sprendimas atrodo dviprasmiškai, atsimenant iki šiol nuoseklius V.Adamkaus moralios politikos reikalavimus”, – sako E.Masiulis.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Politika su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.