L.Suarezas: „Norime užimti pirmąją vietą grupėje”

Po laimėtų rungtynių prieš Kosta Riką, Ekvadoro rinktinės treneris Luisas Fernando Suarezas yra pasiryžęs užimti grupėje pirmą vietą. Rungtynėse su vokiečiais jiems užtenka lygiųjų ir dėl geresnio įvarčio santykio jie taptų A grupės nugalėtojais.

„Galvojame baigti pirmą etapą būdami geriausia komanda, padaryti tą patį antrame etape ir toliau gerinti rezultatus kiek tik pavyks” – užtikrintai šnekėjo treneris.

Grupės nugalėtojai žais su antrąja B grupės komanda. Šioje grupėje realiausi kandidatai užimti pirmąją vietą yra Anglijos futbolininkai. Pirmą kartą patekę į antrąjį Pasaulio čempionato etapą, ekvadoriečiai nusiteikę pasiekti daug.

„Mes kol kas nieko nepasiekėme ir norime nueiti kiek tik galime toliau”, – i ateitį žiūrėjo Ekvadoro puolėjas Carlosas Tenorio.

Kosta Rikos strategas Alexandre‘as Guimaraesas kaltina savo komandos neišnaudotas galimybes.

„Žaidimas yra toks – kai neišnaudoji savo progų, kita komanda neparodo jokio gailesčio. Tokia buvo mūsų komandos istorija dvejose rungtynėse” – po rungtynių šnekėjo Guimaraesas.

Puolėjas Paolo Wanchope sakė, kad šis turnyras yra labiausiai nuviliantis komandos istorijoje: „Iš trijų Pasaulio čempionatų kuriuose žaidėme, šis buvo pats blogiausias. Dabar turime nenukabinti nosies ir dirbti toliau.”

„Turėjome bandyti įmušti įvarčius, tačiau mums nepavyko.” – nusivylęs šnekėjo Wanchope.

Paskutinėse rungtynėse Kosta Rika susitiks su Lenkija, kuriai šis čempionatas taip pat baigsis grupės varžybomis.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.