„Finasta investicijų valdymo” pensijų fondai pasipildė 2,146 mln. litų

„Finasta investicijų valdymas” valdomus antrosios pakopos pensijų fondus birželio 15 dieną pasiekė per 2,146 mln. litų iš SODROS. Daugiausia lėšų- 1,256 mln. litų- papildė Racionalios rizikos pensijų fondą, kuriame šiuo metu sukaupta per 5,535 mln. litų.

„Finasta investicijų valdymas” fondų valdytojas Donatas Frejus teigia, kad bendrovės klientai pasirinkto fondo vienetus įsigys birželio 15 dienos verte. „Šie pinigai iš sodros į klientų sąskaitas įplauks kaip niekada laiku, kadangi stipriai atpigusios akcijos visame Vidurio ir Rytų Europos regione atveria daug patrauklių ilgalaikio investavimo galimybių”, – sakė D.Frejus.

Pasak bendrovės direktoriaus A.Barščio, koreguojantis finansų rinkoms paprastai atsiranda patrauklių investicijoms bendrovių, į kurias ir krypsta fondų valdytojų žvilgsniai. „Su finansų analitikais atidžiai sekame pokyčius Centrinės ir Rytų Europos rinkose ir matome, kuriose rinkose būtų patrauklu investuoti”, – teigia jis.

A.Barštys teigia, kad Centrinės ir Rytų Europos bendrovių turi puikias ilgalaikes veiklos perspektyvas ir toliau demonstruoja solidų augimą ir investuotojus džiuginančius rezultatus. „Manome, kad korekcinė situacija rinkoje susiklostė daugiau dėl išorinių priežasčių, nes regiono bendrovių veiklos rezultatai ir perspektyvos yra geros. Tad šiuo metu aktyviai dirbame ir koreguojame, pildome fondų portfelius siekdami, kad klientų investicijos būtų pelningos”, – teigia jis.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.