S.Hislopas: „Galėsiu mirti laimingas”

Trinidado ir Tobago rinktinės vartininkas Shaka Hislopas (Shaka Hislop) pirmadienį džiaugsmingai pareiškė, kad po sensacingai susiklosčiusio mačo, kuriame jo komanda debiutinėse savo Pasaulio čempionato rungtynėse B grupėje sužaidė nulinėmis lygiosiomis su Švedija, galės mirti laimingas.

Rungtynėse prieš švedus 37 metų S.Hislopas tik paskutiniu momentu pateko į ekipos startinę sudėtį, nes per apšilimą prieš pat mačą traumą gavo pagrindinis komandos vartų sargas Kelvinas Jackas. Visgi Trinidadui ir Tobagui atrodo netgi išėjo į naudą, nes „West Ham” klubui atstovaujantis patyręs žaidėjas puikiai vadovavo savo ekipos gynybai ir kelis kartus gelbėjo komandą nuo įvarčio.

„Tai buvo įspūdingiausia mano karjeros diena. Manau, taip būtų buvę net jei būčiau nežaidęs, tačiau šeštadienio rungtynės man buvo tarsi viską užpildžiusi trūkstama dalis.”, – kalbėjo S.Hislopas „The Times” dienraščiui – „Žinau, kad kai baigsiu karjerą būsiu laimingas žmogus. Nes kai taip viskas klostėsi… na turbūt ir mirsiu būdamas laimingu.”

Kaip teigė žaidėjas, ekipai važiuojant atgal į treniruočių stovyklą autobuse rinktinės kapitonas Dwightas Yorke’as buvo telefonu pasveikintas Trinidado ir Tobago premjero Patricko Manningo. Pasak Hislopo, jis nežinąs ar išlaikys vietą startinėje sudėtyje mače prieš grupės lyderę Anglijos rinktinę, kuri pirmose rungtynėse nugalėjo Paragvajų.

„Jeigu pradėsime susitikimą prieš Anglija su naujai atrastu pasitikėjimu savo jėgomis, niekas nežino kas gali atsitikti. Tai įmanoma.”, – vylėsi Anglijoje gimęs ir visą karjerą praleidęs Trinidado ir Tobago futbolininkas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.