Olandija 1:0 įveikė Serbijos ir Juodkalnijos rinktinę

Antrosiose pasaulio futbolo čempionato C grupės rungtynėse, Leipcigo centriniame stadione, Olandijos rinktinė 1:0 (1:0) nugalėjo Serbijos ir Juodkalnijos komandą.

Vienintelį rungtynių įvartį 18 minutę pelnė 22 metų Olandijos komandos puolėjas Arjenas Robbenas.

21 minutę galimybę padidinti persvarą turėjo puikiai žaidęs A.Robbenas, tačiau jo smūgį atrėmė varžovų vartininkas Dragoslavas Jevričius.

43 minutę dėl traumos aikštę paliko Serbijos ir Juodkalnijos rinktinės gynėjas Nenadas Djordjevičius, kurį pakeitė Ognjenas Koromanas.

Antrajame kėlinyje rezultatą išlyginti galėjo Serbijos ir Juodkalnijos rinktinės gynėjas O.Koromanas, tačiau jo smūgį atrėmė vartininkas E. van der Saras.

Rungtynių pabaigoje arti tikslo buvo Olandijos komandos žaidėjai R.van Persie ir A.Robbenas, tačiau jų smūgiuotas kamuolys praskriejo šalia vartų.

Geltonos kortelės parodytos: Gionanni van Bronckhorstas (56 min.,) ir Johnas Heitinga (85 min., – abu Olandija); Dejanas Stankovičius (34 min.), O.Koromanas (64 min.), Ivica Dragutinovičius (81 min.) ir Goranas Gavrancičius (90 min., visi – Serbija ir Juodkalnija). Rungtynes stebėjo 37 216 žiūrovų.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.