Kiek kainuoja vyro „ragai”?

Amsterdame (Olandija) įsikūrusi draudimo kompanija „Hullberry Insurance Company” siūlo apsidrausti nuo neįprastų pavojų. Pavyzdžiui, klientas gali sumokėti pinigus, jei bijo kainų augimo arba, kad naktį į balkoną nusileidęs kitos planetos atstovas be garso suvynios žmogų į antklodę ir pagrobs.

Kompanija yra gavusi leidimus teikti tokias neįprastas paslaugas iš draudimo priežiūros institucijų. Žmonės už 12 eurų gali metams apsidrausti nuo užstrigimo lifte ar patekimo į kalėjimą.

Antai jeigu benzino kaina pašoktų daugiau negu 15 procentų, tai, perkant pabrangusio kuro 1000 litrų, draudimo kompanija turės padengti kainų skirtumą. Tokio draudimo kaina – 19,95 euro metams.

Jūs kur nors skubate ir lekiate pro duris… Bet per skubėjimą užmirštate, kad nepasiėmėte raktų, o durys užsitrenkė. Draudimas už šį nemalonumą jums gali išmokėti iki 100 eurų – išmokos suma priklauso nuo savaitės ir dienos meto. Draudimo kaina metams – 18 eurų.

Jeigu užstrigus lifte jums pašiurpsta oda ir darosi sunku kvėpuoti – nesijaudinkite, už tokį stresą draudimo kompanija jums taip pat gali sumokėti. Sugaištas laikas jūsų kišenę gali papildyti 75 eurais, tačiau metams šis draudimas kainuos nuo 12 iki 28 eurų.

Mėgstate lošti loterijose? Jeigu per metus loterijose lošiate daugiau negu 52 kartus, bet nė karto neesate išlošę – iš draudimo kompanijos gausite nemenką paguodos prizą – 2500 eurų.

Negalite praleisti vakaro be stiklinės viskio? Sausasis įstatymas būtų jūsų idilės pabaiga. Nuo to jūs irgi galite apsidrausti (12-28 eurai metams), o 500 eurų dydžio kompensaciją galėsite išleisti sporto klubo abonementui įsigyti.

Naktį skaičiuodami žvaigždes galvojate, kad ten kažkur tikriausiai yra gyvybė, kuri tik ir taikosi su jumis artimiau susipažinti? Ir vis dėlto abejojate, kad pažintis bus maloni abiems pusėms… Galite sumokėti nuo 12 iki 28 eurų per metus ir būti tikras, kad jeigu prieš jūsų valią jus pagrobs ateiviai, gausite 5000 eurų išmoką. Tiesa, reikės gydytojų ir astronautikos instituto pažymos.

Būna ir taip, kad žmogus patenka į kalėjimą visai be kaltės. Jei nenorite kankintis kaip Kafkos romano herojus, sumokėkite 12-28 eurus ir vos patekę už grotų gausite 500 eurų.

Jūs jau nupirkote žiedą savo išrinktajai. Ji matuojasi vestuvinę suknelę, bet prisimena savo seną meilę ir… prie altoriaus jums ištaria NE. Už atsivėrusią žaizdą širdyje draudimo kompanija jums duos 100 eurų.

Jeigu jums atrodo, kad esate stebimas ir sekamas, sumokėkite draudimo kompanijai 12-28 eurus per metus. Paaiškėjus, kad jūs buvote filmuojamas slapta kamera, gausite 1000 eurų.

Galiausiai, svetimas kūdikis – ne tik Lotynų Amerikos serialų motyvas. Visi žino, kas motina, bet dėl tėvo gali kilti abejonių. Vyrai, kurie abejoja savo partnere, taip pat gali apsidrausti – už „įstatytus ragus” jie gaus 500 eurų (metinė įmoka: 12-28 eurai).

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.