Pramogos Palangoje: vietoje kiekybės – kokybė

Intensyviai kurorto sezoną pradėję palangiškiai nepaleidžia vadžių iš rankų ir poilsiautojus toliau žada stebinti pramogomis ir kultūriniais renginiais. Kiekvieną savaitgalį bus organizuojama po kelis įvairius renginius.

Artimiausiu metu Palangos svečiams bus pasiūlyta reklaminė-kultūrinė akcija, kurią rems viena iš didžiausių Lietuvos telekomunikacijų bendrovių.

„Palangoje intensyvėja kultūrinis gyvenimas. Be to, džiaugiamės ateinančiomis šiuolaikinėmis moderniomis technologijomis. Atidarome moderniausią interneto klubą „Kup@”. Visą vasarą ten vyks renginių ciklas, kurio metų lankytojai galės nemokamai išbandyti įvairiausias paslaugas”, – žadėjo Palangos kultūros centro direktorius Nerijus Stasiulis.

Klube sirgaliai galės stebėti futbolo, krepšinio varžybas – tam sumontuoti didžiuliai televizorių ekranai. Bus įrengti 3G terminalai, demonstruojami filmai be smurto. Dabar klube vyksta baigiamieji darbai.

Šį šeštadienį kurortą sudrebins respublikinė mėgėjų chorų šventė „Su Jūra dainuok”. Laukiama atvykstant 15 kolektyvų iš visos Lietuvos. Žiūrovams žadamos dainos, eisenos ir kitokios pramogos.

Sekmadienį kurorto svečiams nemokamą koncertą dovanos Krašto apsaugos ministerijos Garbės sargybos kuopos pučiamųjų orkestras.

Pasak direktoriaus, pastaruoju metu pastebima tendencija, kad poilsiautojai iš renginių ir pramogų organizatorių vis labiau reikalauja kokybės. Tad šiemet labiau orientuojamasi ne tiek į naujų renginių gausą, kiek į kokybės gerinimą.

Be to, siekiama atgaivinti smetonišką Palangos tradiciją, kai kurorto sezonas tęsdavosi penkis, o ne tris mėnesius. Tam tikslui bus panaudoti ir Lietuvos turizmo departamento kurortui skirti 210 tūkst. litų.

N. Stasiulio nuomone, su kylančiais kokybės reikalavimais kinta ir pati J. Basanavičiaus gatvė. Poilsiautojams nebereikia triukšmingos muzikos. Jie vis dažniau renkasi kokybiškus renginius, koncertus, aptarnavimą ir mieliau lanko žalumos paunksnėje įsikūrusias viešojo maitinimo įstaigas.

Direktorius skeptiškai vertina kai kurių poilsiautojų skundus, kad Palangoje trūksta pramogų. Pasak jo, į klausimą, ko trūksta, tokie žmonės dažnai ir patys nežino atsakymo.

Su vaiku Palangoje nėra ką veikti

Geras poilsis asocijuojasi su pramogomis. Jų organizatoriai žmonių skundus dėl pramogų stokos vadina tuščiažodžiavimu ir mano, kad jų pasiūla kurorte gana įvairi. Palangoje apsilankiusių poilsiautojų teiravomės, ar jiems pakanka pramogų?

Jurgita

Didžiausia pramoga čia – pavaikščioti prie jūros ir pakvėpuoti grynu oru. Manau, kad Palangoje pramogauti galima tik J. Basanavičiaus gatvėje, nes čia įsikūrusios pagrindinės kavinės. Kitokių pramogų nelabai ir yra. Paskaičiusi laikraštį, matau, kad dar galima nueiti į spektaklį ar aplankyti vieną kitą muziejų.

Eglė

Manau, dar šalta, todėl ir pramogų trūksta. Dabar, kai turiu mažą vaiką, rūpi jau kitokios pramogos. Anksčiau gal labiau klubai domino. Su vaiku Palangoje nelabai yra ką veikti. Net normalių kavinių nėra, kur galėtum su vaiku nueiti – jos tam nepasiruošusios.

Modestas

Palangoje būtų ką veikti, bet brangios tos pramogos. Vienintelė nemokama pramoga – maudytis jūroje, ką aš ir padariau. Norėjau pajoti ant buliaus, bet kelios minutės kainuoja 5 litus. Galėtų būti pigiau arba laikas ilgesnis.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Laisvalaikis su žyma , , , .

1 atsiliepimas į "Pramogos Palangoje: vietoje kiekybės – kokybė"

  1. Loreta

    Būtų labai malonu ilsėtis prie jūros jei butų taip, kaip mes norime.O norime iš tiesų labai daug. Visų pirma, kad būtų geras oras, o jis nei nuo vieno iš mūsų nepriklauso. tai persaso išvada, kad geriau vaziuoti prie kokio ežeriuko ir ten normaliai ilseti ir klausytis laukines gamtos osimo. O cia tai poilsis.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.