Draugiškose rungtynėse – favoritų pergalės

Trečiadienį vyko paskutinieji kai kurių Pasaulio čempionato dalyvių pasiruošimai artėjančioms pirmenybėms. Iš viso turėjo vykti penkerios numatytos draugiškos rungtynės, tačiau dvi iš jų buvo atidėtos, tačiau ar jos bus sužaistos ketvirtadienį, nėra aišku. Likusiose trejose varžybose pergales iškovojo favoritai.

Nedaug trūko, kad staigmeną pateiktų Lichtenšteino futbolininkai, kurie iki 75 rungtynių minutės su Australija sugebėjo išlaikyti lygų rezultatą, tačiau vėliau praleido du įvarčius ir pralaimėjo 1-3. Liuksemburgas į priekį įsiveržė jau 8 minutę, kuomet komandai realizuojant baudos smūgį, kamuolį galva į savo vartų tinklą nukreipė australų gynėjas Lucas Neillas. Tačiau liuksemburgiečiai persavara džiaugėsi tik 11 minučių – gavęs puikų Stano Lazaridžio perdavimą, rezultatą puikiu smūgiu išlygino Mile Sterjovskis. Vėliau didžiąjį rungtynių dalį Liuksemburgui teko atsimušinėti, o australai rezultatą persvėrė tik atntroje antrojo kėlinio pusėje, kuomet pasižymėjo tik antroje rungtynių dalyje aikštėję pasirodęs Joshas Kennedy, o pergalę užtvirtino Johnas Aloisi.

Kitose itin atkakliose rungtynėse Ispanija tik pačioje mačo pabaigoje sugebėjo išplėšti pergalę prieš Kroatiją. Pirmieji į priekį įsiveržė kroatai, kuomet įvartį į savo vartus mačo pradžioje įsimušė Pablo Ibanezas. Atsakomąjį įvartį antrajame kėlinyje įmušė tik prieš kelias dienas vietoje traumuoto Asiero Del Horno pakviestas Mario Pernia, o pergalę išplėšė Fernando Torresas.

Trečiose ir, ko gero, dramatiškiausiai susiklosčiusiose rungtynėse Prancūzija 3-1 įveikė Kiniją. Tačiau pergalės džiaugsmą ekipai užtemdė jau 10 minutę gauta Djibrilio Cisse trauma – puolėjui lūžo koja ir šiame čempionate jis daugiau neberungtyniaus.

Dar vienerios varžybos tarp Liuksemburgo ir Ukrainos vyks ketvirtadienį.

Statistika

Tunisas – Irakas

Atidėta

Saudo Arabija – Bosnija ir Hercegovina

Atidėta

Lichtenšteinas 1 – 3 Australija

8′ [1 – 0] L.Neill (į savo vartus)
20′ [1 – 1] M.Sterjovski
75′ [1 – 2] J.Kennedy
83′ [1 – 3] J.Aloisi

Kroatija 1 – 2 Ispanija

14′ [1 – 0] P.Ibanez (į savo vartus)
62′ [1 – 1] M.Pernia
90′ [1 – 2] F.Torres

Prancūzija 3 – 1 Kinija

30′ [1 – 0] D.Trezeguet
69′ [1 – 1] F.Zhiyi
90′ [2 – 1] T.Henry

90′ [3 – 1] Yun (į savo vartus)

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.