Bankomato plėšikui įžūlumo netrūko

Prie „Hansabanko” bankomato, esančio Kauno autobusų stoties prieigose, pirmadienio ryte įvykdytas įžūlus išpuolis. Jo aukomis tapo šešiasdešimtmetė iš Babtų apylinkės kartu su penkiolikamete anūke ketinusios nusiimti nuo kortelės šimtą litų.

Aplink bankomatą sukiojosi įtartinas vyriškis su randu ant veido, iš pažiūros – nevaldantis vienos rankos.

Šio banko bankomatų specifika – pirmiau grąžinama kortelė, po to – pinigai. Vyriškis tuo ir pasinaudojo.

Kai kortelę pasiėmusi anūkė jau siekė pasiimti išlendančią šimtinę, staiga buvo nustumta į šoną. Išlindęs banknotas tapo tai padariusio minėto vyriškio grobiu.

Iš pradžių anūkė su močiute bandė sulaikyti plėšiką pačios, tačiau tai buvo ne jų jėgoms. Laimė, pradėjus šauktis pagalbos, netoliese buvo Autobusų stoties apsaugos darbuotojas. Teigiama, kad jis ir sulaikė įtariamąjį.

Įvykio vieton atskubėjus policijos patruliams, sulaikytasis dar buvo nenurimęs. Jam besidraskant, iš rankovės iškrito ir šimtinė.

Teigiama, kad draskėsi šis sulaikytasis ir atvežtas į Centro policijos komisariatą. Dvidešimt trejų Karolis Dobilas (apiplėštosios jam davė apie trisdešimt penkerius metus) iš V.Krėvės prospekto taip protestavo prieš savo sulaikymą. Neva jis pinigų nevogė, o tiesiog pakėlė nukritusius nuo žemės.

Pirminiais duomenimis, įtariamasis jau teistas. Tačiau tądien po apklausos jis paleistas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.