Keira Knightley nekenčia sporto klubų, o nuoga fotografavosi pamiršusi nusiskusti kojas

Britų jaunoji kino žvaigždė Keira Knightley prisipažino, jog nesilankė sporto klube jau šešis mėnesius. Neseniai seksualioji anglė baigė filmuotis iš karto dviejuose „Karibų piratų” filmo tęsiniuose.

„Karaliaus Artūro” ir „Smūgiuok kaip Beckhamas” žvaigždė sako, jog ji mėgaujasi gyvenimu ir mėgsta naktį išgerti butelį vyno ir suvalgyti lėkštę makaronų.

Naujausiame „Elle” žurnalo numeryje 20-metė K.Knightley sako nesanti iš tų, „kurios kas rytą nubėga penkias mylias bėgimo takeliu”.

„Viską noriu siųsti velniop. Valgau didžiulę lėkštę makaronų kada tik panorėjusi. Nebuvau sporto klube nuo sausio mėnesio ir beveik kasnakt išgeriu po pusę butelio vyno. Velniop – gyveni tik vieną kartą ir turi tuo mėgautis”, sako K.Knightley.

Keira prisipažino, jog ją žavi Scarlett Johansson ir Kate Winslet kūno formos.

K.Knightley prisimena, jog šių metų pradžioje, kartu su 21-erių Scarlett Johansson fotografuodamasi žurnalo „Vanity Fair” viršeliui, pamiršo nusiskusti kojas: „Kuomet gavau pasiūlymą fotografuotis „Vanity Fair” aš pagalvojau: man 20, todėl „dabar arba niekada”. Aš pamiršau nusiskusti kojas prieš atvykdama fotografuotis, bet viskas atrodė gerai.

Keira Knightley žurnalui „Elle” taip pat pasakojo, kad jog fotografuotis erotinėje fotosesijoje buvo labai smagu: „Scarlett yra labai miela. Aš nesu labai patenkinta savo kūnu, bet velniop tai”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.