Liko tik formalumai

Eurelijus Žukauskas per keletą artimiausių dienų taps Vilniaus „Lietuvos ryto” krepšinio komandos nariu

Kitą sezoną Vilniaus „Lietuvos ryto” ekipa tikrai turės naują kapitoną. Krepšinio agentūros „Interperformances” atstovo Lietuvoje Virginijaus Buloto teigimu, buvęs ekipos kapitonas Robertas Javtokas kitą sezoną jau tikrai neliks Vilniuje. Vidurio puolėjas baigia suderinti kontrakto su San Antonijaus „Spurs” detales ir liepos 12 dieną turėtų pasirašyti sutartį su šiuo NBA klubu. Tik tada NBA ekipos galės pradėti pasirašyti kontraktus kitam sezonui. Javtokas rudenį turėtų tapti devintuoju lietuviu, apsivilksiančiu NBA komandos marškinėlius.

Išvykstantį aukštaūgį „Lietuvos ryto” ekipoje pakeis 32 metų 216 cm ūgio Eurelijus Žukauskas. Kaip jau skelbėme, veteranas turėjo daug pasiūlymų, jį kvietė ir Eurolygos ekipos. Vis dėlto Žukauskas nusprendė kitą sezoną praleisti Lietuvoje. Kontraktą su LKL čempionais jis turėtų sudaryti per kelias artimiausias dienas – liko suderinti tik keletą paskutinių sutarties detalių.

Tik detales su Maskvos srities „Dinamo” ekipa liko suderinti ir Rygos „Barons/LU” ekipoje praėjusį sezoną žaidusiam Giedriui Gustui.

„Gustas sutartį jau pasirašė, ir ji jau nusiųsta į San Marine esančią „Interperformances” būstinę. Ten sutartis bus patikrinta juridiškai, ir ji keliaus į Maskvą”, – sakė Bulotas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.