V.Uspaskicho žmona jaučia nuoskaudą

V.Uspaskichą persekiojančios nelaimės tęsiasi – teigiama, kad politiko žmona Jolanta nebenori matyti namuose ryšiais su kitomis moterimis pagarsėjusio vyro, rašo dienraštis L.T.

Viktoro ir Jolantos Uspaskichų kelyje – gyvenimo kryžkelė, kurioje šių žmonių keliai gali ir išsiskirti. Uspaskichams artimoje aplinkoje pasklido gandas, jog Kėdainiuose gyvenančios moters kantrybė trūko sužinojus apie V.Uspaskicho ir jo 24 metų draugės Anželikos Filipovič bendrą kelionę į Rusiją.

Šį Viktoro ir Anželikos manevrą paskelbė žiniasklaida. Galbūt netrukus V.Uspaskichas grįš į Vilnių, bet ar jis bus laukiamas ir Kėdainiuose?

Kalbama, kad vyro gastrolių įskaudinta žmona be užuolankų pareiškė: gali negrįžti, nenoriu tavęs matyti!

Jolanta užsisklendžia. Šurmulys visuomenėje kilo balandį po spaudoje pasirodžiusių reportažų apie skandalingą V.Uspaskicho ir A.Filipovič bendravimą bute Vilniaus senamiestyje. Iki L.T. straipsnio apie bendrą jų kelionę į Maskvą V.Uspaskicho žmona J.Blažytė dar nebuvo linkusi kategoriškai vertinti sutuoktinio elgesio.

„Pripažįstu, kad istorija labai nemaloni. Bet pasaulio pabaigos dėl to nebus. Su Viktoru turėsime priimti vienokį ar kitokį sprendimą, kuris lems mūsų buvimą kartu. Labai stengsiuosi, kad tas sprendimas būtų pagrįstas tik jausmais, norais. Kad ir kur pasuks mūsų gyvenimo keliai, mus vis tiek sieja labai daug dalykų. Tarp jų ir emocinis ryšys”, – žurnalui „Žmonės” prieš mėnesį sakė J.Blažytė. Tačiau šaltiniai teigia, jog pasirodžiusi informacija apie tai, kad meilužė V.Uspaskichą lydėjo ir į Rusiją, padėjo Jolantai apsispręsti.

Tiesa, pastaruoju metu moteris nebelinkusi bendrauti, net mobiliuoju telefonu ištisas paras neatsiliepia.

J.Blažytė išgyvena dėl mamos Birutės Blažienės, kuri vėl – medikų rankose. „Dedam skersą ant politikos, padėjom kryžių! Dabar mums rūpi tik du dalykai – daktarai ir vaistinės. Birutę ketvirtadienį paguldė, ji sunkus ligonis”, – vakar L.T. pasakojo Jolantos tėvas Jonas Blažys.

Prakalbęs apie žentą V.Uspaskichą kaunietis pareiškė: „Tai purvas ir susidorojimas! Mes sugyvenam su Viktoru. Ir per Velykas, ir per Kalėdas pas juos nuvažiuojam – viskas ten gražu. Jis vaikus ir myli, ir pažaidžia su jais”.

Negaluojančiai antrajai pusei pasiaukojęs J.Blažys, paklaustas, kaip jo per visą gyvenimą nesuviliojo jokia jauna moteris, atviravo: „Būdavo, kad darbe per vardadienius įžnybi į papą ar į šoną kuriai nors, bet tai ir viskas. Tikrai svetimų neturėjau ir „nebledavojau”!

Laikinai V.Uspaskicho pareigas partijoje perėmusi Loreta Graužinienė nuo L.T. neslėpė, kad Uspaskichų šeimoje problemų yra.

– Ar po aistrų dėl Anželikos yra vilčių ją išlaikyti? – teiravomės L.Graužinienės.

– Tikrai šeimoje sukėlė tam tikrų problemų. Čia natūralu. Bet kuriai šeimai būtų aiškinimosi periodas. Bet jokio santykių paaštrėjimo nematau.

– Jūsų nenustebino, kad su ponu Viktoru į Rusiją skrido ir Anželika?

– Kiek aš žinau, Anželika dažnai skraido į Maskvą, ji ten atlieka tam tikras procedūras. Kaip šokėja ji pažeidusi kojas ir ten gydosi. Tai jau ganėtinai seniai. Tai ar čia sutapo tas skrydis, ar ne – nenoriu vertinti.

– Ar tikite, kad Viktoras gali grįžti į doros kelią ir tapti nepriekaištingos reputacijos šeimos žmogumi?

– Negalėčiau nuvertinti žmogaus ir sakyti, kad jis išėjęs iš doros kelio. Kiekvienas galime įvertinti tik save. Kiekvienas atsakingas už savo veiksmus.

– Kalbėjote su ponia Jolanta, guodėte ją, raminote?

– Ne, netiesa. Ponios Jolantos grįžusi iš Rusijos dar nemačiau.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Lietuvoje su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.