„The Spring Carp & Coarse Show – 2006”

Viena iš didžiausių parodų pasaulyje, skirtų išskirtinai karpininkams. Be abejo, paroda vyko Londone, karpių gaudymo madas diktuojančioje Anglijoje. Karpinę įrangą gaminančios įmonės pristato naujoves, žvejai susipažįsta su naujomis karpių žūklės tendencijomis ir madomis. Trumpa apžvalgėlė, kas naujo buvo pristatoma šioje parodoje.

Parodoje dalyvavo šios daugeliui Lietuvos karpininkų žinomos firmos: „Delkim”, „DynamiteBaits”, „Nutrabaits”, „Reuben Heaton”, „Solar”, „Trakker”, JRC, „Richworth”, „Korda”, „Ultimate”, „Wychwood”, „Hinders” bei kelios mažai girdėtos, bet jau gerą reputaciją įgaunančios įmonės „Free spirit Fishing” ir „Gardner”.

Firma „Delkim” pristatė naują elektroninį signalizatorių „Delkim Ev Plus”, kuris yra šiek tiek pigesnis nei legendinis „Delkim Plus” ar „Delkim Tx-I”, tačiau jame panaudotos pagrindinės „Delkim” žinios, technologijos ir patirtis. „Delkim Ev” yra supaprastinta „Delkim Plus” versija, jame yra šeši jautrumo lygiai, galimybė prijungti šviesos kibimo indikatorius („svingus”), siųstuvą, darbo režimu šviesos diodai šviečia kaip beta švieselės, turi didelį garsinį signalą (iki 100 dB) bei šešis skirtingus tonus.

Firma „Solar” pristatė rinkai naują produktą „Up&Down Mix”, kuris turi labai įdomių savybių. Šio produkto pakuotėje galima rasti miksą bei specialų skystą mišinį. Paruoštas kamuoliuko formos pašaras pirmiausia nuskęsta ant dugno, po tam tikro laiko, kai kamuoliukas aptirpsta, pašaras po truputį kyla į vandens paviršių, o vėliau vėl nuskęsta ant dugno.

Viena iš naujovių yra ir ta, kad D. Britaniją užkariauja naujas karpinių meškerių gamintojas „Free Spirit”. Šio gamintojo meškerių anglies pluoštas yra didesnio tankio nei kitų gamintojų kotai. Šios meškerės ypatingai mažo skersmens ir labai stiprios. Didelio tankio anglies pluoštas importuojamas iš Japonijos, blankai gaminami Pietų Korėjoje, o galutinis meškerės apdirbimas, kai užvyniojami žiedai, sumontuojama rankena ir t. t., atliekama D. Britanijoje.

Lieka tik pridurti, kad Lietuvoje šių gamintojų produktų rasti beveik neįmanoma, išskyrus galbūt „Nutrabaits”, „Ultimate” ir „Richworth”. Esame labai gūdi provincija ir Europos karpininkų mados mums dar neįkandamos.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Vyrams su žyma , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.