Po susidūrimo su šilumvežiu – trys mirtys

Šeduvos pakraštyje esančioje šviesoforu reguliuojamoje pervažoje penktadienį apie 9.20 val. įvyko kraupi nelaimė, per kurią žuvo visi trys automobiliu BMW 318 važiavę Radviliškio rajono gyventojai.

Automobilis stabtelėjo prieš pervažą, bet po to į ją įvažiavo. Iš Daugpilio (Latvija) į Radviliškį grįžtančio šilumvežio mašinistai matė bėgiais važiuojantį automobilį, signalizavo, bandė stabdyti, bet susidūrimo išvengti nepavyko.

Po šilimvežio ratais atsidūrusi mašina nutraukė orinių stabdžių žarną, todėl nestabdomas traukinys dar apie 1,5 kilometro stūmė mašiną.

Lengvojo automobilio vairuotojas, ant galinės sėdynės sėdėjusi moteris ir mažametis berniukas nuo patirtų sužalojimų mirė vietoje. Žuvusiuosius iš sumaitotos mašinos ištraukė ugniagesiai. Po to gelbėtojai atplėšė automobilį, nurideno jį nuo šlaito, nes dėl avarijos sutriko traukinių eismas.

Šoko ištiktas šilumvežio mašinistas sakė, jog prieš nelaimę važiavo maždaug 65 km/val. greičiu. „Vairuotojas įvažiavo į pervažą net nežvilgtelėjęs į mūsų pusę, po to išgirdo signalą, atsisuko, bet buvo pernelyg vėlu”, – sakė radviliškietis.

Mašinistas po kraupios nelaimės atmetė versiją, kad automobilio variklis galėjo užgesti pervažoje – prieš pat susidūrimą mašiną judėjo.

Dėl avarijos pradėtas ikiteisminis tyrimas. Pareigūnai įtarė, kad žuvo vienos šeimos nariai. Vairuotojo drabužiuose dokumentus radę tyrėjai išvažiavo nustatyti žuvusiųjų tapatybę.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.