LNK „Idealios poros” finalas: Nino ir Laimis prieš Juliją su Jonu

„Peace and love” – į žiūrovus kreipėsi juodaodžiu niujorkiečiu specialiai šeštadienio finalui pavirtęs šou vedėjas A.Žebrauskas. Nors abi finalistų poros – Viktorija su Sigitu ir Julija su Jonu buvo nusiteikę taikiai ir meiliai, tačiau nerimo nuslėpti jiems nepavyko. O jaudintis buvo dėl ko. Praleidę projekte tris mėnesius nei vienas nenorėjo iškristi iki „Idealios poros” finalo telikus vienai savaitei.

Šio šeštadienio finalui arba projekto pusfinaliui poros buvo išrinktos neįprastu būdu. Savo simpatijas – raudonąsias širdeles – poroms skyrė jau projektą palikę dalyviai. Surinkę daugiausiai širdelių Nino su Laimiu iš karto pateko į finalą, o iš likusių dviejų porų vieną teko išrinkti žiūrovams.

Balsavimo rezultatų nedrįso prognozuoti nei viena pora. Beveik tris mėnesius projekto lyderiais jautęsi Sigitas su Viktorija nebuvo užtikrinti savo pergale, nes jų varžovams Jonui su Julija praeitą savaitę pavyko laimėti prieš kitą viena stipriausių porų – Helą ir Ramūną.

Laukdami balsavimo rezultatų dalyviai pademonstravo savo kaip šokėjų sugebėjimus. Mėnesį šokių mokytojo T.Petreikio pamokas lankiusios poros su šypsenomis sukosi „Čia čia čia” bei „Svingo” ritmais ir sulaukė audringų ovacijų.

Antrą savaitę iš eilės publikos simpatijos atiteko Julijai su Jonu. Surinkę 8 042 balsus, jie liko kovoti dėl „Idealios poros” titulo, o taip arti pergalingo finalo atsidūrę Sigitas su Viktorija paliko projektą, neslėpdami nusivylimo, kad juos palaikė beveik trimis tūkstančiais žiūrovų mažiau.

„Idealios poros” finalas – šį šeštadienį 19.05 val. per LNK

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.