Socialdemokratai: ar konservatoriai prisiims atsakomybę?

Lietuvos socialdemokratų partija šeštadienį paskelbtą Tėvynės sąjungos (TS) rezoliuciją, kuria konservatoriai iš anksto atsisako dalyvauti valdančiojoje koalicijoje su socialdemokratais, vertina kaip ankstesnius savo pastebėjimus, jog konservatoriai ir toliau vengs atsakomybės bei užsiims destrukcine, visuomenę skaldančia veikla.

Po 2004- ųjų metų Seimo rinkimų jau pademonstravusi nesugebėjimą vadovautis valstybės interesais ir savo nedalyvavimu nulėmusi dabartinės valdančiosios daugumos struktūrą, konservatorių partija ir dabar ne tik siekia likti šešėlyje bet ir įnešti sumaištį į šalies politinį gyvenimą.

Lietuvos socialdemokratų nuostata, kad svarbiausia šalyje – politinis ir ekonominis stabilumas davė nenuginčijamų rezultatų. Jau daugiau kaip penkerius metus Vyriausybės, vadovaujamos LSDP pirmininko A.Brazausko, pastangomis Lietuva dirba pakankamai sutelktai, šalies ekonomika pasiekė stulbinančių rezultatų, o žmonių gyvenimas apčiuopiamai gerėja.

LSDP nori paklausti konservatorių, ar visa tai – stabilumas ir sutelktas konstruktyvus darbas Lietuvos žmonių gerovei – yra svetima Tėvynės Sąjungai? Jeigu taip – tai ar ji pasirengusi prisiimti atsakomybę už galimus savo politikos padarinius?

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Politika su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.