BPC klientas užsisakė kelionę už rekordinę 75,000 litų kainą

UAB „Bilietų pardavimo centras” neseniai vienam savo klientui suorganizavo įspūdingą kelionę, kainavusią net 75 tūkst. litų.

Atsižvelgiant į savo vardo skelbti nepanorusio kliento specifinius pageidavimus, jam buvo sudarytas išskirtinis maršrutas, kuriuo jis keliaus septynias savaites ir apvažiuos tokias egzotiškas šalis, kaip Brazilija, Čilė, Naujoji Zelandija ir Singapūras.

Individuali neįtikėtiną sumą kainuojanti kelionė – pirmas BPC veikloje pasitaikęs toks užsakymas, kuriam buvo išpildyta nepaprastai daug pageidavimų ir norų. Užsakovas yra priskiriamas bendrovės VIP klientų grupei, todėl jam buvo suteiktos nemažos nuolaidos. Tikroji kelionės kaina viršytų 85 tūkst. litų.

„Kai sužinojome, jog turime tokį unikalų kelionės pageidavimą, pamanėme, kad tai tikriausiai koks nors žurnalistinis pokštas. Tačiau greitai įsitikinome, jog tas asmuo nejuokauja ir tiesiog nori sau pasidovanoti brangią dovaną”, – pasakojo BPC rinkodaros ir plėtros departamento direktorius Gvidas Aukštuolis.

Kelionės maršrutas, apimantis keturis žemynus, 5 šalis ir apie 50 ypatingų lankytinų vietų, buvo sudarytas per kelias dienas, o suderintas su pačiu užsakovu – per mažiau nei savaitę.

Į brangiausią BPC organizuotą kelionę ją užsakęs žmogus leisis vienas. Šiuo metu jis intensyviai ruošiasi išvykti, o „Bilietų pardavimo centro” kelionių organizatoriai baigia tvarkyti reikalingus dokumentus ir derina, užsakinėja skirtingų tarpinių kelionių lėktuvais, laivais, automobiliais bilietus, rezervuoja kliento pageidavimus atitinkančius viešbučius.

Suplanuota, jog birželio 14 dieną keleivis su persėdimu Varšuvoje skris į Rio de Žaneirą. Brazilijos karnavalų sostinėje jis praleis 3 dienas ir aplankys pagrindines miesto įžymybes, susitelkusias aplink senamiestį.

Tuomet jis aplankys Urca, kur keltuvu kelsis į Cukraus galvos kalvos viršukalnę, o po šios ekskursijos automobiliu važiuos į Petropolį apžiūrėti imperatoriaus Pedro II-ojo vasaros rezidenciją, dabartinį imperatoriškąjį muziejų, gotikinę bažnyčią bei Krištolo rūmus.

Pasigrožėjęs istorinėmis architektūrinėmis įžymybėmis keleivis, lydimas gidų, džipu trauks į Amazonės džiungles, iš kurių tiesiai važiuos į Čilę, žymią Andų kalnais.

Per kelias dienas apkeliavęs Čilę ir aplankęs Velykų, Robinzono Kruzo ir Čilojos salas, jis prabangiu kruiziniu laivu plauks į Naująją Zelandiją.

Ten jį vėlgi pasitiks vietiniai gidai ir aprodys visas šalies žymiausias vietas: Vaitomo olas, teminį žemės ūkio parką, Maori meno ir rankdarbių institutą, Taupo ežerą; o taip pat vietoves: Velingtoną, Piktoną, Nelsoną, Punakaiki, Greymouch, Kvisntauną.

BPC kliento taip pat laukia kruizas laivu, kurio metu galės gėrėtis sausuma nepasiekiamo Fjordland nacionalinio parko pakrantėmis.

Galiausiai keleivis lėktuvu skris į Singapūrą – paskutinę maršruto stotelę. Čia jis aplankys paslaptingąjį Malakos kaimelį, ilgiausiai veikiančią Malaizijos kinų šventyklą Cheng Hoon Teng, Baba ir Nyonya paveldo muziejus bei portugalų senovinę Šv. Jokūbo tvirtovę.

Kelionės pabaigoje jis dar nuvažiuos į Malaizijos sostinę Kvala Lempūrą, aplankys Kamerono kalnus bei Penango salą, žymią trečiu pagal ilgį Budos paminklu.

Grįžimas į Vilnių suplanuotas iš Singapūro per Frankfurtą.
Kelionės užsakovui nereikėjo rūpintis jokiais kelionės formalumais. Tą atliko UAB „Bilietų pardavimo centras” klientų aptarnavimo departamentas, kuris įvairiais klausimais per dieną paslaugas suteikia apie 100-ui klientų. Per metus BPC kelionių pardavimų apimtys siekia 35 mln. litų.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Laisvalaikis su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.