Pasaulio futbolo čempionato dalyviams draugiškuose mačuose nesisekė

Užvakar (trečiadienį) įvairiose Pasaulio vietose buvo sužaistos septynios draugiškos rungtynės, o trijose iš jų kovojo ir artėjančiam Pasaulio čempionatui besiruošiančios rinktinės. Vis tik vakarykštės rungtynės visoms trims ekipoms buvo nesėkmingos.

E grupėje kartu su Čekija, Gana ir Italija žaisianti JAV rinktinė namuose turėjo pripažinti į čempionatą nepatekusio Maroko pranašumą 0-1. Vienintelį rungtynių įvartį pačioje rungtynių pabaigoje įmušė po gynėjų klaidos laisvas prieš vartininką atsidūręs M.Sadihi. JAV futbolininkams pralaimėjimą dar labiau apkartino komandos lyderio „Man City” saugo Claudio Reyna patirta trauma.

Kitoje dvikovoje susitiko į čempionatą nepatekusi Norvegija ir B grupėje su Anglija, Švedija bei Trinidadu ir Tobagu žaisiantis Paragvajus. Permainingose rungtynėse užfiksuotos lygiosios 2-2.

Tuo tarpu šiandien anksti ryte buvo sužaistos draugiškos rungtynės tarp Kolumbijos ir A grupėje su Vokietija, Lenkija ir Kosta Rika žaisiančio Ekvadoro. Rungtynės pasibaigė lygiosiomis 1-1, o abu įvarčiai buvo įmušti per tris antrojo kėlinio minutes.

Statistika

JAV 0 – 1 Marokas

Urugvajus 2 – 0 Rumunija

Vengrija 2 – 0 Naujoji Zelandija

Norvegija 2 – 2 Paragvajus

Belgija 3 – 3 Turkija

Airija 0 – 1 Čilė

Kolumbija 1 – 1 Ekvadoras

Šiandien žaidžiamos rungtynės

Australija – Graikija

Švedija – Suomija

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.