MPAA apkaltinta įsilaužėlio samdymu

MPAA (Motion Pictures Association of America) kompanija buvo nusamdžiusi įsilaužėlį, kad pastarasis gautų privačią informaciją iš kompanijos, kuri anksčiau buvo apkaltinta tos pačios MPAA už autorinių teisių pažeidimą.

Pagal kaltintojo TorrentSpy.com pateiktą ieškinį, yra norima apkaltinti MPAA asocijaciją, už tai, kad buvęs jų darbuotojas buvo paskirtas išgauti privačią klientų informaciją iš paieškos variklio, kuris nukreipdavo juos į nelegaliai nukopijuotus failus.

Ieškinyje dar pažymėta, kad įsilaužėliui buvo paskirta 15 tūkstančių JAV dolerių premija už betkokį privatų susirašinėjimą ar elektroninius laiškus iš TorrentSpy.com kompanijos. Taip pat įsilaužėlis pats pripažino, kad glaudžiai bendradarbiavo su MPAA.

Šis ieškinys iškilo praėjus trims mėnesiams po to kai MPAA iškėlė bylą TorrentSpy.com už tai, kad padeda platinti nelegalius failus.

„Šie kaltinimai yra neteisingi”, – sakė MPAA viceprezidentas Kori Bernards, – „TorrentSpy tik nori išblukinti tą faktą, kad jie padeda nusikaltėliams. Mes esam įsitikinę, kad būtent mūsų ieškinys yra tas į kurį turėtų būti atsižvelgta. Įstatymas mūsų pusėje”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Informacinės technologijos su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.