Dainininkas R.Janavičius veda

Dainininkas Rolandas Janavičius greitai nuvils savo gerbėjas, nes nusprendė vesti ilgametę draugę Deimantę, rašo dienraštis L.T.

„Esu linkęs tų visų dalykų nekomentuoti. Yra tokie dalykai planuojami. Taip, tai yra tiesa, kad užmoviau Deimantei sužadėtuvių žiedą. O dėl vestuvių dar neaišku”, – L.T. prisipažino R.Janavičius.

Laimingi sutapimai

Nors dėl vestuvių pora dar nieko neplanuoja, tačiau atlikėjas itin laukia bern­vakario, kuris turėtų būti labai įspūdingas.

Pasilinksminimą vyriškoje kompanijoje organizuoja R.Janavičiaus draugas Mikas, kuris žada surengti netradicinę šventę. Kadangi R.Janavičius yra abstinentas, žadama, kad bernvakaris bus šventė ir dvasiai, ir širdžiai.

„Bernvakarį planuojame surengti kito mėnesio pabaigoje ar liepos pradžioje. Smulkmenų nežinau, tai bus man siurprizas. Pirmoji idėja buvo bernvakarį atšvęsti ne Lietuvoje, bet atsisakėme tos minties”, – kalbėjo dainininkas.

Greičiausiai ceremonija prasidės Ajurvedos centre, o paskui persikels į Kauną, iš kurio laivu Nemunu bus keliaujama į pajūrį. Ypatingas dėmesys bus skiriamas dainoms, medžiok­lei ir žvejybai.

„Kas Deimantei rengia mergvakarį? Kiek žinau, yra pora pasiūlymų, bet iš tiesų mes nieko nesipasakojame apie tai”, – patikino R.Janavičius.

Pora jau draugauja penkerius metus. Juos sieja ir vienas lemtingas sutapimas – R.Janavičiaus sužadėtinės Deimantės pavardė yra Janavičiūtė.

„Iš tiesų pradžioje jos pavardės nežinojau. Juokauju, kad tai yra labai gerai, nes jai nereikės pavardės keisti. Tiesiog galūnė bus „-ienė”, – juokėsi atlikėjas.

Amžiaus skirtumas

Pasiteiravus, kiek dainininkui metų, R.Janavičius sutriko.

„Aaaa…mmmm… per trisdešimt… na, 35-eri man. O kiek Deimantei? Deimantei 23-eji gal”, – susimąstė R.Janavičius.

Muzikantas net džiaugiasi amžiaus skirtumu – porą skiria 12 metų.

„Koks čia amžiaus skirtumas, – paprieštaravo R.Janavičius. – Mano giminėje visada poras skiria 15–20 metų. Visa dinastija tokia. Mūsų amžiaus skirtumas dar per mažas. Ar tai laimingo gyvenimo receptas? Išsiskyrusių nėra. Sunku nuspręsti, kuris laimingas, kuris ne”.

Nors vestuvių data dar nesuplanuota, R.Janavičius išsidavė, kad Vilniaus civilinės metrikacijos biuras jam nėra prie širdies ir jis labiau linkęs tuoktis bažnyčioje.

„Bažnyčia skirta dvasiai, ir reikės naudotis tomis paslaugomis”, – teigė R.Janavičius.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.