LNK „Vakaro su Marijonu” operatoriui pavyko nufilmuoti suomių „Lordi” be kaukių

LNK laidos „Vakaras su Marijonu” kūrybinė grupė visą praėjusį savaitgalį filmavo Atėnuose. Tačiau sensacingiausius kadrus pavyko padaryti Kopenhagos oro suoste. Žurnalistai užfiksavo „Eurovizijos” nugalėtojus suomių grupės „Lordi” narius be kaukių. „Hard Rock Hallelujah” monstrai buvo atpažinti iš… marškinėlių. Mat lietuvių komanda su suomiais gyveno viename viešbutyje, todėl lietuviai žinojo kolegų garderobą.

Suomių „Lordi” niekada nenusiima kaukių, savo veidus jie kruopščiai saugojo ir Atėnuose – netgi iš viešbučio kambario jie išeidavo apsirengę savo monstriškus kostiumus. Todėl, išvydę Danijos sostinės oro uoste juos filmuojantį operatorių, suomiai sutriko ir pradėjo keiktis.

Tai – dar ne viskas, ką išskirtinio išvys „Vakaras su Marijonu” žiūrovai. Šio penktadienio laida bus skirta „LT United” pasirodymui „Eurovizijoje”. Laidos autoriai ketina parodyti unikalią Donato Ulvydo filmuotą medžiagą – mat jis nuolat lydėjo Lietuvos muzikos rinktinę ir ją filmavo. D. Ulvydo užfiksuoti paskutiniai kadrai prieš lietuvių pasirodymus didžiojoje „Eurovizijos” scenoje – kaip šie susėdę kortomis lošia „Durnių”, kad atsipalaiduotų. Bus parodyti ir kiti „LT United” nuotykiai Atėnuose, pavyzdžiui, iš pirmųjų dienų, kai daug laiko buvo skirta pramogoms, išvykoms, kelionėms laivais.

Atėnuose reportažus apie „Euroviziją” kūręs „Vakaro su Marijonu” prodiuseris Dominykas Kubilius pajuto, kad žurnalistai su profesionaliomis kameromis renginyje buvo ignoruojami. Dažna TV stotis tiesioginius jungimusis į savo šalį darydavo atsistoję lauke prie „Olympic Indoor Hall”. Todėl Dominykui teko piratauti ir nemažai vaizdų įamžinti su savo „muiline” kamera.

„Eurovizijos” užkulisiai ir visi „LT United” nariai – Marijono Mikutavičiaus specialioje „Vakaras su Marijonu” laidoje penktadienį 20. 05 val.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.