„LT United” pokštai televizijos užkulisiuose

Vakar vakare mūsų herojai „LT United” dalyvavo tiesioginėje LTV „TV forumo” laidoje. L.T. žurnalistai apsilankė šioje laidoje ir stebėjo, kas vyko laidos užkulisiuose ir tada, kai kameros buvo išjungtos.

„LT United” vyrukai ir atvykę į Lietuvos televiziją galėjo pasijusti tikromis žvaigždėmis. Autografų prašė ne tik prie studijos susirinkę moksleiviai, tačiau ir kai kurios LRT darbuotojos. Televizijos grimuotoja kiekvieną atėjusį „LT United” vyrą pasitiko su dukrų nuotraukomis ir kišo pasirašyti.

Grimuotoja guviai dalijosi ir savo nuomone, kaip turi atrodyti mūsų „Eurovizijos” didvyriai. Anot jos, net ir per televiziją išvydus, kokie pavargę atrodė iš Graikijos grįžę mūsų muzikantai, jai nekilo noras jų šiek tiek pagražinti. „Nuovargis žmogų puošia, ypač kai jis uždirbtas”, – tvirtino grimuotoja.

Linksmos nuotaikos

Prieš transliaciją muzikantų draugijoje vyravo itin linksmos nuotaikos. Su muzikantais pasilabinti ir laidoje sudalyvauti atvažiavo Jogaila Morkūnas (kurį laidos vedėjas Edmundas Jakilaitis dėl oranžinės aprangos pravardžiavo Morkvūniu), Audrius Giržadas, Darius Užkuraitis, mūsų vyrukų pasiruošimą Atėnuose organizavusi komanda. Pačių „LT United” muzikantų dažniausia pokalbių tema – sveikatos reikalai.

„Sirgau”, – vienas kitam atsidusdavo muzikantai. „Gaivinausi sriubomis”, – ištarė vienas, ir jam tuoj pat apie šio stebuklingo vaisto naudą pritarė ir kiti. „Gerai?” – LRT pasirodžiusio Marijaus Mikutavičiaus paklausė E.Jakilaitis. „Jau gerai”, – atsakė šis.

Buvo aptartos ir „Eurovizijos” finalo dieną įvykusios Rolando Skaisgirio vestuvės („Sugadinome Skaisgirio vestuves”, – juokavo muzikantai), „LT United” dalyviai nepraleido progos linksmai pasišaipyti iš Arnoldo Lukošiaus. „Laikykitės toliau nuo Lukošiaus, dabar jis – Europos Sąjungos paveldas”, – apie A.Lukošių, Eurovizijoje sušokusį beprotišką šokį, juokavo A.Mamontovas.

Ką siųsti?

Laidai prasidėjus „LT United” vyrukai ne iškart pasirodė studijoje – sėdėdami užkulisiuose jie juokais tarėsi, ką reikės sakyti išėjus į studiją. „O tai čia rimtas interviu bus”, – paklausė E.Belickas, kuriam visa kompanija atsakė vieningu juoku: „Taip, padarome nors vieną rimtą”. „Ko jie čia visi tokie rimti?” – tarstelėjo į studiją susirinkusius žmones apibūdindamas vienas iš „LT United” narių. „Atsibuskite, čia juk Lietuva”, – atsakė jam Samas, pridūręs, kad, nelaimei, į studiją jis neatsinešė megafono.

„Užmušinėdami” laiką iki išėjimo į studiją „LT United” vyrukai svarstė ir tai, ką gi reikėtų lietuviams į „Euroviziją” siųsti kitais metais. „Gal Meškėlą? O gal „Žalvarinį”, – tokios idėjos sukosi kalbose. Tiesa, iškart po laidos L.T. paklaustas, tai kaip gi ten su P.Meškėla ar „Žalvariniu”, A.Mamontovas iškart rado naują variantą: „Reikia siųsti YVA. Nesvarbu, ką jos darys, bet „pramuš”.

Alkoholiui – ne

Pasibaigus pasirodymui studijoje, Lietuvos televizijoje buvo suorganizuotas nedidelis vakarėlis. Ant stalų puikavosi viskis, vyno taurės, vaisiai. Visų nuostabai, pirmasis iš vakarėlio spruko M.Mikutavičius. „Bėgu nuo alkoholio!” – linksmai šūktelėjo Marijonas. Kiti šventės dalyviai laikydami alkoholio taures rankose, o A.Mamontovas – mineralinį, aptarinėjo Euroviziją. Anksčiau „LT United” skeptiku buvęs J.Morkūnas mėgino išsisukti, sakydamas, kad „Europos kultūrinis lygis pakilo”.

Kristupas Baublys, televizijos eterio metu mėginęs išprovokuoti muzikantus ir dėl to buvo jų užpultas, ir po laidos sakė: „Aš savo žodžių neatsiimu”. A.Mamontovas atsiminė vieną linksmiausių atsakymų Atėnuose žurnalistams. „Mūsų paklausė: „Kaip jūs susipažinote”. Mes atsakėme: „Esame klasiokai. O Lietuvoje yra viena mokykla. Rokenrolo mokykla. Ji vadinama kalėjimu”. Linksmai šios nedidelės šventės šurmulyje nuskambėjo ir „country” stiliumi atlikta „We are the Winners”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Be kategorijos su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.