Nelaimė autoservise

Šeštadienio vidurdienį Garliavos seniūnijos Pagirių kaimo autoservise „Ardovitė” vilkikas pervažiavo po juo gulėjusį dvidešimtmetį praktikantą.

Balbieriškio žemės ūkio mokyklos trečiakursis, kuriam, pirminiais duomenimis, konstatuota galvos trauma, kojų bei šonkaulių lūžiai ir stuburo sužalojimas, vakar tebebuvo komos būsenos ir Kauno medicinos universiteto klinikų reanimacijos specialistų globoje. Teigiama, kad sužalotojo būklė sunki. Vakar jis rengtas dar vienai operacijai.

Šią tragediją, kurią policija traktuoja kaip eismo įvykį, o Darbo inspekcija – kaip nelaimingą atsitikimą darbe, tiria Kauno rajono policijos Eismo priežiūros tarnyba bei Valstybinės darbo inspekcijos Kauno skyriaus inspektoriai.

Vakar nei vieni, nei kiti dar neskubėjo su išvadomis. Pirminiais duomenimis, praktikantą pervažiavo „Ardovitės” dvidešimt šešerių metų mechanikas, neturėdamas vairuotojo teisių, sėdęs prie remontuojamo vienos Vievio bendrovės „Volvo” vairo. Nors „Ardovitės” vadovų patikinimu, sunkiąją techniką privalėta remontuoti angare, nelaimė įvyko kieme. Kokiu tikslu vilkikas į jį buvo išvarytas ir kokiomis aplinkybėmis praktikantas atsidūrė po sunkiasvore technika, vakar dar negalėta atsakyti. Pasak bendrovės vadovų, jo ten neturėjo būti.

Pirminiame savo paaiškinime policijai mechanikas teigė nematęs, kad po vilkiku – praktikantas. Apie tai sužinojęs tik tada, kai pradėjus važiuoti, bendradarbiai puolė šaukti, kad jis kuo greičiau sustotų.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.