Originalios rusų klaviatūros niekaip nepasiekia parduotuvių

Pamenate rusų dizaino studiją „Art Lebedev Studio” ir jų sukurtas klaviatūras su LCD ekranėliais ant klavišų? Viena iš jų buvo pilno dydžio, kita – vos trijų mygtukų. Liūdna žinia – kada pilnoji versija pasirodys vis dar nežinoma, na o trijų mygtukų varianto išleidimas iš gegužės 15 dienos buvo nukeltas į rugpjūčio 15 d..

Trijų klavišų variantas turėtų kainuoti 121 JAV dolerį. Kiekvieno iš mygtukų viršutinėje plokštumoje įtaisytas 96×96 pikselių ekranėlis. Mygtukais galima atlikti reikalingiausias funkcijas. Priklausomai nuo programos, jos gali keistis. Tarkime kuomet peržiūrite el. pašto laiškus, trijų mygtukų klavišai gali būti skirti jų trynimui, forwardinimui ir pan. Jei naršote internete, ekranėliuose ant mygtukų pavaizduoti paveikslėliai ir jų funkcijos pasikeičia, pavyzdžiui, naudodamiesi jais galite nukeliauti į tris mėgstamiausias svetaines. Žodžiu – viskas priklauso nuo aktyvios programos ir mažąją klaviatūrą valdančios programėlės nustatymų.

Tuo tarpu kada pasirodys pilno dydžio klaviatūra su LCD ekranėliais, vis dar neaišku. Kūrėjų svetainėje minima, kad ją planuojama išleisti šių metų gale, bet sunku tuo tikėti – jei pasitikėti pažadais, klaviatūra turėjo būti prekyboje jau nuo šių metų vasario. Deja…

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Informacinės technologijos su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.