RyRalio DJs kūrinio „Sultry Blue” premjera jau šį penktadienį

Kitą savaitę su šūkiu „Tavo Laisvalaikis RyRalio kavinėje” išleidžiamo šokių muzikos rinkinio „RyRalio CAFÉ” pirmuoju singlu tapo RyRalio DJs daina „Sultry Blue”, įrašyta kartu su vokaliste iš Kalifornijos Monica Brooke. Oficiali singlo „Sultry Blue” premjera įvyks radio stoties „ZIP FM” eteryje šį penktadienį, gegužės 19 dieną, 15.00 val.

Monica Brooke ir RyRalio didžėjus „suvedė” senas pažįstamas DJ Rithma, ne kartą viešėjęs Lietuvoje. Jis RyRalio DJs kūrinio vokalinei partijai rekomendavo vokalistę iš Los Angeles Monica Brooke, žinomą iš „Om Records” projektų. RyRalio vaikinai yra sužavėti galutiniu rezultatu – tokių gilių, seksualių vokalinių partijų kaip tik ir trūko jų kompozicijai.

„Geriau ir nebuvo galima įsivaizduoti. Monica iš pradžių įrašė vokalinę partiją, o paskui dar pažėrė pasakojimą apie Ramiojo vandenyno bangas. Balsas buvo užfiksuotas studijoje Kalifornijos kalnuose ir atkeliavo RyRalio didžėjams. „Merginos tekstas – apie vasaros grožį, šiltą jūrą ir lenktynes su delfinais. Tuo tarpu mes kūrinį įrašinėjome šaltą žiemą, krintant snaigėms. Visa tai sujungti – tiesiog puiku!” – sakė Lauris Lee ir Karalius.

Nuo roko – prie „rhytm’n’blues”

Monica Brooke savo muzikinę karjerą pradėjo būdama 9-erių, ji yra vaidinusi daugelyje muzikinių spektaklių, taip pat dalyvavusi merginų „R‘n‘B” ketvertuke bei roko grupėje. „Monica Brooke sugeba dainuoti su tokiu „soul” prieskoniu, jog gali pagalvoji, kad dainuoja pati Aretha Franklin. Neblogai, kaip baltaodei vokalistei”, – apie Monica Brooke pasirodymą rašė „Music Connection” žurnalistas Jon Ritchie.

Nenuostabu, kad Monica metė karjerą roko grupėje ir tobulino savo gebėjimus kitokios muzikos srityse. Jai labiausiai patiko – džiazo, „R‘n‘B” ir bliuzo projektai. Įrašiusi vokalines partijas Keith Gattis albumui „Big City Blues”, panelė Brooke pradėjo ilgametį bendradarbiavimą su Ethienne Stehelin arba DJ Rithma. Ji įdainavo vokalines partijas Rithma dainose „Love and Music”, „Roses & Spice”, „Still Waiting” ir daugelyje kitų. „Fanko deimantas”, „puiki nepažįstamoji”, „didinga”, „seksualu” – taip apie jos indėlį atsiliepė Amerikos šokių muzikos apžvalgininkai.

Monica pati rašo dainų žodžius, ir neslepia, kad dažnai studijoje tiesiog užsimerkia ir improvizuoja. „Įkvėpk aistringos jūros… Kai virš manęs užsisklendžia bangos, tai mane išgelbėja. Begalinė, rami, tobula, tikra… Ji nuplauna melą, ir aš atgimstu iš naujo”, – taip ji dainuoja naujausioje RyRalio DJs kompozicijoje „Sultry Blue”.

Žada susitikti turo Amerikoje metu

RyRalio didžėjai ne kartą bendravę su Monica internetu ir telefonu, pirmą kartą žada susitikti „gyvų” pasirodymų Amerikoje metu. Lauris Lee ir Karalius planuoja albumą „RyRalio CAFÉ”, pasibaigus vasarai, pristatyti ir JAV Vakarų pakrantėje.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kultūra su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.