Bradas Pittas dar nesutiko vaidinti „Oušeno tryliktuke”

Pranešama, jog Bradas Pittas vis dar delsia pasirašyti sutartį dėl vaidmens „Oušeno tryliktuke”. Šiuo metu žvaigždė su nėščia gyvenimo drauge Angelina Jolie ir dviem įvaikiais keliauja po Namibiją ir delsia duoti atsakymą trečiosios kriminalinės komedijos dalies prodiuseriams.

Jau žinoma, jog „Oušeno tryliktuke” tikrai vaidins George`as Clooney bei Mattas Damonas, o filmo režisieriumi vėl bus Stevenas Soderberghas. Kūrėjai jau neteko vienos pirmojo ryškumo žvaigždės Julios Roberts, bet Brado Pitto netektis filmo sėkmei suduotų kur kas stipresnį smūgį.

George`as Clooney, kuris ne tik atlieka vaidmenį, bet ir yra vienas iš juostos prodiuserių jau viešai išreiškė nuogastavimą, jog gali atsitikti taip, jog nepavyks filmavimo darbų pradėti Los Anžele ir Las Vegase liepos 21 dieną, kaip numatyta.

Kalbama, jog prodiuserius siutina, jog Bradas Pittas atostogauja Afrikoje ir yra labiau užsiėmęs būsimosios tėvystės rūpesčiais negu darbu ties nauju projektu.

Negana to, Bradas Pittas nėra vienintelė kliūtis filmo kūrimo procese – dar nemažai „vietų” žvaižgdžių tryliktuke yra neužpildytos.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.