Gražiausia pasaulio šeima spinduliuoja žmogiškumą

Visas pasaulis tik ir spėlioja: kada užsimezgė meilė, kada ir kur ji gimdys, ar bus vestuvės? Holivudo svajonių pora Angelina Jolie ir Bradas Pittas su savo įvaikiais nuo smalsių akių negali pasislėpti net Afrikoje.

Žvaigždžių pora Angelina Jolie ir Bradas Pittas, praleidę kelis mėnesius Prancūzijoje, kartu su įvaikiais Maddoxu ir Zahara išskrido į Namibiją. Spaudoje spėliojama, kad būtent šioje Afrikos šalyje gegužės pabaigoje gims aktorių pirmagimis.

Nuo balandžio 5 dienos garsenybės užima 14 kambarių prašmatniame viešbutyje, įkurtame atokioje pakrantėje. Jis vadinasi „Liepsnojantis krantas” – dėl atsiveriančių neapsakomo grožio saulėlydžių. Iš vienos viešbučio pusės tyvuliuoja vandenynas, iš kitos driekiasi dykuma.

Angelina ir Bradas patraukė į Afriką, nes nei Amerikoje, nei Europoje jiems nepavyko pasislėpti. Dėl šios poros Namibijoje imtasi precedento neturinčių saugumo priemonių, žvaigždes saugo privačios agentūros ir policija. Fotografuoti viešbutyje ir prie jo uždrausta. Namibijos vyriausybė pareiškė, kad neakredituoti užsienio žurnalistai bus deportuojami.

Holivudo svajonių porą nuolat lydi apsaugos darbuotojai, mat žvaigždės baiminasi išpuolių, kurie gali būti rengiami ir prieš jųdviejų vaikus. Kaip sakė vienas šaltinis, Afrika yra viena gražiausių vietų pasaulyje, tačiau tikrai ne saugiausia – Bradas supranta, kokia ten rizika. Pastaruoju metu pora tapo itin atsargi ir negaili pinigų garantuoti savo saugumui – per metus tam skyrė 5 mln. dolerių.

Įsimylėjusi Afriką

Viso pasaulio dėmesys jau daugiau kaip metus nukreiptas į Jolie ir Pittą. Pastaruosius mėnesius visi tik ir spėlioja, kada ir kur gimdys Jolie. Pranešta, kad iš pradžių ji ketino gimdyti Prancūzijoje, net pervežė ten savo prancūzų kilmės motiną. Dabar dauguma žurnalistų mano, kad kūdikis gims Afrikoje.

Angelina neatsitiktinai pasirinko Namibiją. Ji prisipažino pamilusi šią šalį, kai joje 2002 metais filmavosi juostoje „Už ribos” („Beyond Borders”). Jolie apskritai labai patinka Afrika, jos įvaikinta dukra Zahara yra iš šio žemyno.

Viešbutis, kuriame dabar gyvena Jolie, įkurtas netoli modernios ligoninės, kurios specializacija – gimdymas vandenyje. Šios klinikos seselė prasitarė, kad gimdymas vandenyje būsiąs labai natūralus ir gražus, o Bradas nestovėsiąs gimdymo salės kampe, o būsiąs aktyvus proceso dalyvis.

Taip pat žinoma, jog prie viešbučio nuolat stovi privatus lėktuvas, kad susiklosčius nenumatytoms aplinkybėms gimdyvė būtų nuskraidinta į kokią nors kitą kliniką. Spauda praneša, kad kūdikis turi gimti gegužės 18 dieną, nors tai tik spėjimas. Skelbtos ir kitos datos.

Kada tai prasidėjo?

Pitto ir Jolie santykius nuo pat pradžių gaubė paslaptis. Jiedu suartėjo filmuodamiesi kino juostoje „Ponas ir ponia Smitai” 2004 metais. Labai greitai spaudą pasiekė gandai apie galimą jų romaną. Tačiau pora stengėsi nuslėpti savo santykius ir atkakliai tvirtino, esą juos sieja tik draugystė. Reklamuojant filmą Pittas ir Jolie net įtraukė į sutartį punktą, kad nekomentuos asmeninio gyvenimo. Tik po kelių mėnesių tapo akivaizdu, kad romanas vis dėlto užsimezgė, tačiau ir dabar neaišku, kada būtent tai įvyko. 2005 metų sausį Pittas dar buvo vedęs, su žmona aktore Jennifer Aniston poilsiavo Karibuose. Bet vos grįžę po atostogų sutuoktiniai paskelbė išsiskiriantys. 2005 metų balandį Aniston padavė skyrybų prašymą, kuriame kaip svarbiausią noro skirtis priežastį nurodė „nesuderinamus skirtumus”.

Santykiai plėtojosi žaibiškai

Tuo metu Angelina ir Bradas jau praleisdavo drauge beveik visą laisvalaikį, nors kaip ir anksčiau neigė, kad juos sieja meilė. 2005 metų liepą jiedu drauge išvyko į Etiopiją, ten Angelina įsidukrino Zaharą. Tos kelionės nuotraukose aiškiai matyti, kokie artimi yra Bradas, Angelina ir jos įvaikis Maddoxas. Žvaigždės ir toliau nieko nekomentavo spaudai, nors už juos kalbėjo jų veiksmai. Gruodį Bradas pateikė teismui prašymą įsivaikinti Angelinos vaikus.

2005 metų pabaigoje visus domino jau tik vienas klausimas: ar Angelina nėščia? Buvo kalbama, kad per filmavimą žvaigždė ne kartą pasijuto blogai, teko persiūti jos kostiumus.

2006 metų sausį Jolie pati padarė galą nežinomybei: per labdaringą vizitą Dominikoje ji prisipažino, kad laukiasi. O po kiek laiko Pitto atstovė spaudai pirmą kartą abiejų aktorių vardu pareiškė: „Patvirtinu, kad jie laukiasi kūdikio”. Šitaip ji leido suprasti, kad kūdikio tėvas yra Pittas.

Neįvykusios vestuvės

Tada prasidėjo spėlionės dėl būsimų vestuvių. Visus jaudino klausimas: ar ponas ir ponia Smitai taps ponu ir ponia Pittais? Sklandė gandai, kad kovo viduryje Bradas ir Angelina ketina tuoktis viename Italijos miestelyje, George’o Clooney viloje. Apie tai bylojo daugybė faktų: pora užsisakė visą aukštą prabangioje Este viloje netoli Clooney namų. Kaimynai kalbėjo, kad po vilą „zuja daugybė žmonių, ant langų įtaisyti metaliniai skydai”. Clooney šios informacijos nepatvirtino, bet ir nepaneigė. Miestelį užplūdo paparacai. Tačiau jie laukė veltui – vestuvės neįvyko.

Iki šiol neaišku, kas tai iš tikrųjų buvo: spaudos prasimanymai ar mistifikacija, kurią inscenizavo pačios žvaigždės.

Apnuodyta buvusiosios širdis

Neįminta ir dar viena, bene svarbiausia, paslaptis. Brado ir Angelinos santykiai rutuliojosi taip žaibiškai, kad per kelis mėnesius pora virto pavyzdinga šeima. Jų sąjungą sutvirtina rūpestis įvaikiais, o netrukus atsiras ir bendras biologinis vaikas. Turbūt labiausiai tai kankina buvusią Pitto žmoną Aniston. Neseniai vienam ispanų žurnalui ji prasitarė: „Aš nežiūriu į Brado ir Angelinos nuotraukas spaudoje. Jos mane nuodija”.

Angelina atmeta kritiką, neva ji nuviliojo Bradą nuo žmonos. Ji tvirtina, kad niekada negalėtų mylėti neištikimo vyro. Pasak Angelinos, Pittas ir Aniston jau buvo išsiskyrę, kai jiedu tapo pora.

Aniston, kaip ir daugeliui kitų, iš pradžių atrodė, kad Pittą ir Jolie sieja tik trumpalaikis holivudiškas romanas. Tačiau atrodo, kad Bradas visiškai pamiršo praeitį, visą jo dėmesį prikaustė Jolie.

Pittas visuomet iki kaklo pasinerdavo į savo romanus, būdavo matyti, kad mylimos moterys jam daro didžiulę įtaką. Drabužių stilius, šukuosena, manieros, net plaukų spalva – visa keitėsi, nelygu kokia moteris buvo šalia. Angelinos asmenyje jis sutiko idealią vedlę.

Gyvenimas gali būti kitoks

Tikriausiai čia, o ne ypatinguose Angelinos keruose, ir glūdi jų veržlių santykių paslaptis. Bradui 42-eji. Tokio amžiaus vyras ieško partnerėje daugiau, nei vien seksualinio patrauklumo. O dabartinė jo draugė – tikrai nepaprasta moteris, jos aktyvios gyvenimo pozicijos galima tik pavydėti.

Jolie parodė Bradui, kad turtingi bei garsūs gali gyventi ir kitaip: ne vien leisti pinigus asmeniniams malonumams, bet ir aukoti juos humanitariniams tikslams, įsivaikinti našlaičius. Per spaudos konferenciją po vienos labdaringos kelionės Afrikoje Pittas pareiškė: „Man gėda! Dabar supratau, dėl ko mes uždirbame milijonus”.

Net neregėto masto ažiotažą, kuris dėl jos kyla, Angelina sugeba priversti dirbti saviems tikslams. Pavyzdžiui, sausį ji leido žurnalui „People” publikuoti pirmas nuotraukas, kuriose matyti padidėjęs jos pilvukas, o už tai leidinys pervedė 400 tūkst. dolerių aktorės rekomenduotai labdaros organizacijai.

Kaina už būsimo Pitto ir Jolie kūdikio nuotrauką taip pat jau nustatyta. Ji rekordinė – 4 mln. dolerių! Jei Angelina sutiks pozuoti, tie pinigai ir vėl keliaus labdarai.

Bradas palaiko visus jos sumanymus. Tikriausiai tokio gyvenimo draugo ji ir laukė. Jolie už nugaros – dvi nenusisekusios santuokos ir nė vieno ketinimo gimdyti. Tik sutikusi Bradą Angelina pamatė vyrą, su kuriuo panoro vaiko.

Neseniai žurnalas „People” dėl spinduliuojančio žmogiškumo išrinko Pittą, Jolie ir jų vaikus gražiausia pasaulio šeima. Aktoriai su vaikais nufotografuoti žaidžiantys Namibijos dykumoje, Jolie nuotrauka puikuojasi ant žurnalo viršelio. „People” redaktorius Jessas Cagle’as sakė: „Jie iš tiesų labdarą pavertė šauniu dalyku”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas su žyma , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.