Vilniaus ir Kauno dvimiestis pristatomas tarptautinėje nekilnojamo turto ir investicijų parodoje CEPIF 2006 Varšuvoje

Šiuo metu Varšuvoje vyksta tarptautinė nekilnojamo turto ir investicijų paroda CEPIF 2006, kurioje pristatomas Vilniaus ir Kauno dvimiesčio regionas. Vakar, pirmąją parodos dieną, vyko dvimiesčio regiono pristatymo renginys. Vilniaus ir Kauno dvimiesčio tarybos nariai Vitas Mačiulis ir Adolfas Balutis bei Dvimiesčio regioninės grupės vadovas Rimantas Varanauskas dalyviams pristatė dvimiesčio regioną, esminius bendradarbiavimo tarp regiono savivaldybių aspektus, investavimo galimybes.

Šiandien, antrąją parodos dieną, pranešimus skaitys bendrovės „Hanner” valdybos pirmininkas Arvydas Avulis, Vilniaus bei Kauno savivaldybių atstovai V. Mačiulis ir A. Balutis pristatys konkrečius Vilniaus bei Kauno miestų investicinius projektus.

Dvimiesčio stende taip pat prisistato ir Dvimiesčio regioninė grupė – Elektrėnų, Trakų, Širvintų, Kaišiadorių bei Birštono savivaldybės.

Parodoje dalyvauja Centrinės ir Rytų Europos šalys bei regionai, pristatantys save investuotojams, suvažiuojantiems į Varšuvą iš viso pasaulio.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Statyba su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.