Darbo partija svaidosi prakeiksmais

Šeštadienį vykusiame išplėstiniame Darbo partijos tarybos posėdyje buvo pasmerkti atskalūnai.

Darbo partijos taryba griežtai pareiškė, kad neleis išėjusiems iš organizacijos griauti nei Darbo partijos frakcijos, nei pačios partijos, o bet kokiam tokiam bandymui bus duotas atkirtis.

„Darbo partijos taryba pasmerkė Viktoro Muntiano elgesį ir jo amoralumą – išjojęs į politines aukštumas ant Darbo partijos žirgo, tuoj pat išsižadėjo jos ir net bando griauti. Taip pat elgiasi ir jo bendražygiai, bet postų nė vienas nenori palikti, taigi moralės ieškoti tegu pradeda nuo savęs”, – teigiama darbiečių pranešime spaudai.

Tarybos posėdyje taip pat buvo išklausyti Darbo partijos skyrių bei filialų pirmininkų nuomonės apie situaciją ir nuotaikas skyrių viduje. Pastaruoju metu, kai kurie partijos skyriai smarkiai „nukraujavo” – neteko šimtų narių.

Tačiau Darbo partijos vadovas V.Uspaskichas teigia nebijantis iššūkių: „Esu tikras, kad situacija Darbo partijoje yra rami ir jos visai nedramatizuoju. Žmonių palaikymas didžiulis, niekas nesiblaško. Tą patvirtino visi kalbėjusieji skyrių pirmininkai bei Seimo nariai”.

Pasak Darbo partijos pirmininko, ne visi, parašę pareiškimus išstoti iš Darbo partijos, tai yra padarę savo noru.

„Pats asmeniškai aš jau kalbėjau su keletu žmonių, parašiusių pareiškimus išstoti iš Darbo partijos, ir stebina tai, kad jie negali pasakyti motyvų, kodėl taip padarė. Dalis iš jų buvo verčiami taip pasielgti. Todėl artimiausiu metu ir aiškinsimės su kiekvienu ketinančiu išstoti iš partijos”, – tikina V.Uspaskichas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Politika su žyma , .

1 atsiliepimas į "Darbo partija svaidosi prakeiksmais"

  1. arunsis

    zalgiris ziopliai.nieko gero.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.