Stiliaus patarimai moterims

Ar žinote, kaip rengtis tuomet, jeigu nesate idealios figūros, bet norite jaustis puikiai? Dydis ir forma nėra užtvara, užkertanti kelią atrodyti nuostabiai bei trykšti pasitikėjimu. Tad siūlome žvilgtelėti į šiuos patarimus.

Jeigu esate žemo ūgio

·Nedėvėkite drabužių su horizontaliais dryžiais, daug spalvų vienu metu bei per daug aksesuarų ir skersai per pečius permestos rankinės.

·Nedėvėkite užlenktų į viršų bei plačiom klešnėm kelnių. Venkite trumpų trapecinių sijonų ir didelių margų raštų ant drabužių.

·Renkitės vienspalviais drabužiais, tiesaus kirpimo kelnėmis. „Pailginti” kojas galite dėvėdama to paties atspalvio sijoną, pėdkelnes ir batus. Aksesuarai turėtų būti smulkūs ir paprasti.

·Labiausiai tinka vienos sagos švarkai, susegami liemens linijoje.

Jeigu esate aukšta

·Nedėvėkite drabužių su vertikaliomis linijomis ar raštais.

·Nesirenkite nuo galvos iki kojų tos pačios spalvos drabužiais. Nenešiokite labai mažos ir smulkios rankinės, taip pat mažų auskarų bei kaklo papuošalų.

·Batus dėvėkite geriau su labai mažu kulniuku negu visiškai lygiu padu.

·Sijonas gali būti kelių sluoksnių, klostuotas, puoštas apsiuvais ar kitokiais raštais.

·Nebijokite įsigyti didesnę rankinę bei nešioti ją persimetus skersai peties.

Jeigu turite didelę krūtinę

·Nedėvėkite viršutinių drabužių dalių su rauktinukais, plonais raštukais ar dirželiais, įmantraus kirpimo iškirptėmis bei pastelinių spalvų drabužių.

·Nedėvėkite stambių, grubių bei blizgių viršutinių dalių, drabužių per daug atviromis iškirptėmis bei itin glaudžiai aptemptų.

·Dėvėkite subtilaus V formos kirpimo palaidines. Tamsių spalvų ir matinės medžiagos viršutinius drabužius (švarkus, marškinukus ir t. t.)

·Dėvėkite plačias tiesaus kirpimo kelnes bei laisvus sijonus, kurie subalansuotų jūsų viršutinės bei apatinės dalies kontrastą.

Jeigu turite mažą krūtinę

·Nemanykite, kad bet kuri liemenėlė su pakietinimu jums tinka ir problema išspręsta. Ji turi jums tikti taip, kad atrodytų natūraliai.

·Nedėvėkite plonų liemenėlių.

·Dėvėkite vėrinius, kurie puikiai glunda prie kaklo, nes tai atitraukia dėmesį nuo plokščios krūtinės. Stenkitės apnuoginti pečius.

·Palaidines ir sukneles dėvėkite su kuo plonesnėmis petnešėlėmis ar kitokiais dirželiais. Taip pat puikiai tinka liemenuoti švarkai. Viršutinė drabužių dalis turėtų būti šviesesnių spalvų nei apatinė. Ir suknelės, ir palaidinės, ir megztukai turėtų būti užsegami per priekį.

Jeigu jūsų klubai platūs

·Niekuomet nedėvėkite įstrižai kirptų sijonų ir aptemptų suknelių, taip pat į apačią siaurėjančių kelnių bei džinsų, plokščiapadžių batų bei itin trumpų ir kūgiškos formos sijonų. Venkite šviesių apatinės dalies drabužių.

·Nedėvėkite plačių karinio stiliaus kelnių su didelėmis šoninėmis kišenėmis, švarkų ir paltų su diržais, kurie suveržia liemenį ir suteikia dar platesnių klubų vaizdą.

·Dėvėkite tiesaus kirpimo džinsinius sijonus žemiau kelių su skeltuku bei lengvai krentančias kelnes.

·Taip pat jums tinka dėvėti ilgus griežtų formų švarkus, kurie subalansuoja jūsų kūno neatitikimus. Bet jie turėtų būti be šoninių kišenių.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Moterims su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.