Uostamiesčio vaikų „Didžiausias piešinys mamai”: Lietuvos rekordas

Š.m. gegužės 1 – 6 dienomis uostamiesčio vaikai prekybos ir pramogų centre „BIG” piešia „Didžiausią piešinį mamai”, kuris bus pateiktas agentūros „Factum” prie Lietuvos kultūros fondo įvertinimui.

„Pirmąjį gegužės sekmadienį uostamiesčio vaikai dovanos savo mamytėms didžiausią kada nors sukurtą Lietuvoje piešinį mamai.” – sako didžiausio prekybos ir pramogų centro uostamiestyje „BIG” (PPC BIG) vadovė Loreta Totoraitienė. – „Nuoširdžiai tikimės, kad suburdami kūrybai uostamiesčio vaikus prie įspūdingo piešinio sukursime šventinę nuotaiką vaikams bei tėveliams, gegužės 7-ąją atvykusiems į prekybos ir pramogų centrą „BIG”.”

Jau nuo gegužės 1-osios visus vaikus, atvykstančius į prekybos ir pramogų centrą „BIG” pasitinka viduramžių dailininkas Kasparas su gausybe piešimo priemonių bei smagių dovanėlių. Viduramžių menininkas kviečia smagiai kūrybai bei improvizacijai ne tik uostamiesčio mažuosius.

„Visi mes, dideli ir maži, esame kūrybingi, smagūs ir nevaržomi, jei tik leidžiame sau, – sako keistuolis viduramžių dailininkas Kasparas. – „Aš, pavyzdžiui, puikiai pamenu kaip prieš penkis šimtus metų svajojau suvalgyti du šimtus ledų porcijų aplietų šokoladiniu sirupu! Piešinyje juos visus ir nupiešiu.”

„Didžiausias piešinys mamai” turėtų siekti per 540 metrų ilgio ir bus pateiktas agentūros „Factum” prie Lietuvos kultūros fondo įvertinimui. Šiai dienai registruotas Lietuvos rekordų knygoje yra 535,35 metrų ilgio piešinys.

Vaikų sukurtas piešinys mamai bus eksponuojamas PPC „BIG” alėjose visą gegužės mėnesį.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.