Būdai atrodyti jaunesniu ir patrauklesniu

Kelių, kaip atrodyti jaunesniu ir patrauklesniu yra milijonai. Tereikia žvilgtelti į televizijos reklamas, žurnalų puslapius, apsilankyti grožio salone, ar bent jau kosmetikos parduotuvėje ir Jums bus pasiūlyta begalė vienas už kitą geresnių būdų savijautai ir išvaizdai pagerinti. Sakote brangu? Nebijokite, banko plėšti nereikės – štai keletas paprastų taisyklių, kaip atrodyti žavingai kiekvieną dieną neišleidžiant per daug pinigų.

Balti lyg sniegas dantys

Ne paslaptis – žavi šypsena ir balti dantys daro žmogų žavingesniu, todėl neapleisk savo dantų. Valykis juos mažiausiai du kartus per dieną ir naudok balinamąją dantų pastą. Jei nori „Holivudinės” šypsenos, ar ketini eksperimentuoti su stipresnėmis dantų balinimo priemonėmis – apsilankyk pas stomatologą. Jo konsultacijos ne tik apsaugos nuo neigiamų eksperimento pasekmių, bet ir padės tau pasiekti tikslą – t.y. turėti akinančiai baltą šypseną.

Drėkink odą

Laikai, kai veido kremu naudojosi tik moterys jau seniai praėjo. Dabar kiekvienas savimi besirūpinantis vyras turėtų savo sporto krepšyje turėti būtent vyrų odai skirtą kremą ir priemonę odai prausti.
Vyrų oda yra jautri ir linkusi sausėti. O sausa ir sudirgusi oda atrodo blanki, pilka ir greičiau raukšlėjasi. Jei nenori prieš laiką susenti pradėk naudoti veido kremą jau dabar.

Nepamirškite kremo nuo saulės

Saikingai įdegęs veidas ir kūnas gražu, tačiau viskam yra ribos. Saulė yra viena pavojingiausių odos priešių. Ji suteikia ne tik gražų rudą atspalvį, bet ir greitina senėjimą, raukšlių bei pigmentinių dėmių susidarymą. Todėl nepamiršk kremo nuo saulės.

Dauguma veido kremų savo sudėtyje turi ir UV spindulius neutralizuojančius filtrus, tačiau jei taviškis ne toks, nusipirk atskirą, specialų kremą. Jei vis tiek nori įrusti, pirk kremą su nedideliu SPF faktoriumi. Tada turėsi ir saikingai įrudusią odą ir apsaugą nuo saulės.

Prižiūrėk savo antakius

Šaunu jei tavo antakiai yra tankūs ir stori, tačiau jokiu būdu ne susijungę į vieną. Vientisi antakiai suteikia išraiškai rūstumo ir niūrumo, todėl jei nori atrodyti savimi ir gyvenimu patenkintas vyras, sunaikink tą „tiltelį” jungiantį vieną antakį su kitu. Plaukelius išpešiok specialiu veido plaukų pincetu arba apsilankyk kosmetologiniame kabinete. Tačiau, jokiu būdu, neskusk skutimosi peiliuku!

Tark ne veido plaukams

Kai kurie vyrai didžiuojasi, kruopščiai prižiūri savo barzdą ir ši atrodo įspūdingai, tačiau jei nori atrodyti jaunesnis ir žavesnis turėsi paimti skutimosi mašinėlę ar peiliuką į rankas ir sutvarkyti tuos šerelius. Pamatysi – rezultatas bus stulbinantis. Atrodysi žvalesnis ir keliais metais atjaunėjęs. O jei vis dėl to su veido plaukais atsisveikinti tau yra pernelyg sunku, tai bent pasirūpink, kad barzdelė neužimtų 50 % veido. Kruopščiai ją tvarkyk ir prižiūrėk.

Nosies ir ausų plaukai – tik ne tai!

Jei kalbant apie barzdą, dar galima priimti kažkokį kompromisą, tai kalbant apie nosies ir ausų plaukus negali būti jokių kompromisų. Šiuos plaukus teks naikinti negailestingai ir visiškai neskausmingai. Yra sukurti netgi specialūs prietaisėliai skirti būtent ausų ir nosies plaukų šalinimui. Jei bijai ar nenori šia procedūra užsiimti pats, kreipkis į kosmetologus.

Daugiau spalvų

Juoda, balta, pilka – klasika, tačiau ar ne smagiau būtų atrodyti ryškiau ir žaismingiau? Nebijok spalvų. Rinkis ryškius ir spalvotus švarkus, kelnes, marškinius ir net kaklaraiščius. Atkreipk dėmesį į dizainerių siūlomas sezono naujienas. Nebūk pilkas!

Kovok su juodais ratilais

Juodi paakiai – nuovargio ir blogos sveikatos požymis. Tad jei nenori atrodyti neišsimiegojęs, valandų valandas praleidžiantis prie kompiuterio ar išduoti savo audringą naktinį gyvenimą naudok specialius vyram skirtus paakių kremus. Jie ne tik panaikins juodus, visai tavęs nepuošiančius, ratilus, bet ir atgaivins akis, suteiks žvilgsniui gyvybingumo bei žavesio.

Akiniai?

Nešioji akinius? O gal vietoj, jų nori išmėginti kontaktinius lęšius? Juk nebūtina, kad apie tavo prastą regėjimą žinotu visi.

Neturi laiko kruopščiai kontaktinių lęšių priežiūrai? Tuomet rinkis tik stilingus ir jaunatviškus akinių rėmus – jų specialiose parduotuvėse dabar apstu. Negailėk laiko išsirinkti išties stilingus ir prie tavo veido tinkančius akinius, nes patikėk, niekas nesubjauros tavo išvaizdos, taip, kaip netinkantys akinių rėmeliai.

Stangrus kūnas

Sportas ne tik sveikata, bet ir grožis. Galbūt dabar tavo kūnas gražus ir be treniruoklių, tačiau po kelerių metų jis taip nebeatrodys ir formą palaikyti bus daug sudėtingiau. Tad, užuot rytais ilgiau drybsojęs lovoje, lėk į sporto klubą. Rytiniai svarmenų pakilnojimai pakels raumenų tonusą ir suteiks energijos visai dienai.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Moterims su žyma , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.