L. Graužinienė nesureikšmina V. Muntiano nepaskyrimo pirmininko pavaduotoju

Darbo partijos frakcijos seniūnė Loreta Graužinienė teigia, nesureikšminanti V. Muntiano nepaskyrimo pirmininko pavaduotoju ir teigianti, kad su nauja partijos vadovybe matanti dar geresnes ateities perspektyvas partijai.

„V. Muntianas yra žmogus dirbantis sau, o ne bendriems tikslams. Visi jo vieši pasisakymai tik patvirtina tai. Deja, jis yra politikas, išgarsėjęs neigiamais pasisakymais partijos, kuriai pats priklauso, todėl tikrai bus nelabai gerbiamas valstybiškai mąstančiųjų. Visai kita kalba būtų, jei V. Muntianas būtų garsus nuveiktais darbais ar rodyta pozityvių darbų iniciatyva”, – teigia Darbo partijos frakcijos seniūnė Loreta Graužinienė.

Jos teigimu, partija kol kas nėra svarsčiusi V. Muntiano atstatydinimo iš Seimo Pirmininko pareigų galimybės ir teigia nematanti tam poreikio.

„Partija nėra svarsčiusi šios galimybės. Kitas klausimas būtų, jei V. Muntianas pats svarstytų pasitraukimą ir jei tai būtų jo paties iniciatyva. Tačiau žinant V. Muntianą, tai mažai tikėtina”, – sako Loreta Graužinienė.

Politikė teigia su nauja perrinkta partijos vadovybe matanti dar geresnes ateities perspektyvas ir tvirtina neabejojanti jos ateitimi.

„Diktatūrą matyčiau, jei vienas žmogus, netekęs posto dėl objektyvių priežasčių, imasi grasinti ar šantažuoti. Natūralu, kad partijai su tokiais partneriais nepakeliui”, – sako L.Graužinienė.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Politika su žyma , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.