LNK „Ideali pora”: Aurimo ir Sandros jausmais vis dar netiki nė viena pora

Šios savaitės susirinkimo metu daugiausiai juodųjų širdelių (minusų) antrą savaitę iš eilės surinko Aurimo ir Sandros pora. Nors pastarieji tikėjosi, kad šį šeštadienį finalo metu vėl teks rungtis dėl žiūrovų balsų, toks vienbalsis dalyvių sprendimas – penkios širdelės iš penkių galimų – juos gerokai nustebino.

Tik prieš savaitę vienas kitam simpatijas pajutę jaunuoliai buvo vadinami „žaidėjais” bei „neapsisprendusiais”, o jų jausmai – suvaidintais. Sandrai už nutrauktą draugystę negali atleisti paliktasis Giedrius, o Aurimui keršija jo simpatijos nesulaukusi Paulina bei kiti dalyviai, su kuriais vaikinui taip ir nepavyko užmegzti draugiškų santykių.

Daugiausiai raudonų širdelių kaip ir praėjusią savaitę surinko Sigitas ir Viktorija. Viešai savo jausmus ir aistrą demonstruojantys jaunuoliai visiems kitiems dalyviams atrodo tikra ir daugiausiai vilčių teikiančia pora. Pasinaudodami savo teise paskirti antrąją porą šeštadienio finalui, jie išrinko Ramūną ir Helą. Argumentuodami savo sprendimą Sigitas su Viktorija neslėpė, kad stengėsi parinkti kuo stipresnius konkurentus ir tokiu būdu pašalinti dalyvių nemėgstamą Sandros ir Aurimo porą.

Kuriai porai – Aurimui su Sanda ar Ramūnui su Hela – žiūrovai suteiks galimybę toliau likti „Idealioje poroje”, žiūrėkite šeštadienį 19.05 val. per LNK

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.