Į Eltono Džono koncertą – už simbolinę kainą

Gegužės 2-ąją visų Eltono Džono talento gerbėjų Lietuvoje laukia išskirtinė galimybė įsigyti bilietą į šios britų popmuzikos legendos koncertą Vilniuje tik už 99 litus, o su „Laisvalaikio” kortele – dar pigiau.

„Į centrinę „Bilietai LT” kasą Gedimino pr. 9a Vilniuje bus galima skubėti jau vidurnaktį, o visą antradienį unikalia galimybe įsigyti pigesnį bilietą galėsite pasinaudoti ir kitose tinklo kasose.

Akcijos metu vienas pirkėjas už simbolinę kainą galės įsigyti ne daugiau kaip keturis bilietus”, – sakė koncertą organizuojančios agentūros „Makrokoncertas” komunikacijos skyriaus vadovė Inga Grigaliūnaitė.

Su „Laisvalaikio” klubo kortele vieną bilietą galėsite įsigyti su papildoma – 15 proc. – nuolaida, kuri bus skaičiuojama nuo kainos akcijos metu.

Vėliau bilietai į koncertą, kuris vyks rugsėjo 1 d. sostinės Vingio parke ir taps festivalio „Sostinės dienos” vinimi, kainuos 120-1000 Lt.

E. Džonas yra brangiausia žvaigždė iš visų pasaulio muzikantų, kurie yra koncertavę Lietuvoje. Jis priklauso brangiausiai mokamų pasaulio atlikėjų trejetukui. Dėl vienintelio koncerto vienoje iš Baltijos šalių sostinių su muzikanto atstovais buvo deramasi keletą metų.

Daugelis melodingų E. Džono dainų priklauso pasaulio popmuzikos klasikos lobynui. Britas, kitąmet švęsiantis 60-metį, pirmąjį albumą išleido dar XX a. septintojo dešimtmečio pabaigoje. Dabar jo diskografijoje – per 40 pozicijų. E. Džonas yra pardavęs daugiau kaip 250 mln. albumų.

Ekstravagantišku įvaizdžiu garsėjantis atlikėjas daug dėmesio skiria labdaringai veiklai. Jis yra įkūręs kovos su AIDS fondą. Nuo 1992-ųjų metu organizacija surinko ir sergantiesiems perdavė per 60 mln. dolerių. Vien šį mėnesį per E. Džono ir jo partnerio Deivido Fernišo drabužių aukcioną Niujorke buvo surinkta per 700 tūkst. dolerių.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Laisvalaikis su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.