Grūto parkas mini sukaktį

Renginys prasidės šventinėmis eitynėmis. Aidint Didžiosios kunigaikštienės Birutės motorizuoto pėstininkų bataliono pučiamųjų orkestro maršui „atgiję” istoriniai personažai, nešini šūkiais ir vėliavomis, žygiuos į parko vasaros estradą. Čia lankytojai galės dalyvauti iškilmingame ataskaitos susirinkime, per kurį bus aptariami penkmečio veiklos rezultatai.

Kaip ir tokiais atvejais sovietiniais laikais, bus renkamas prezidiumas, stovės tribūna, grafinas vandens ir stiklinė. Ataskaitą pristatys parko generalinis sekretorius Viliumas Malinauskas. Prezidiumo pirmininkė bus Birutė Malinauskienė.

Pats generalinis sekretorius apdovanos asmenis, kurie daugiausia prisidėjo kuriant Grūto parką. Vieniems įteiks sovietinius garbės ir padėkos raštus, dovanėles, kitų nusipelniusiųjų vardus ir pavardes įrašys į garbės knygą.

Lankytojus linksmins estrados princas Rytis Cicinas, pusbroliai Aliukai ir sesutė, renginį ves LTSR nusipelniusi artistė Kristina Kazlauskaitė. Šventėje dalyvaus apie 200 aktorių, tad visi norintieji

galės nusifotografuoti su „atgijusiais” sovietiniais personažais. Kas 100 metrų maždaug dviejų kilometrų spinduliu parko svečių lauks netikėtos miniatiūros. Susirinkusiesiems gerą nuotaiką dovanos Druskininkų laisvalaikio centro kolektyvai, konkurso

„Maišatynė” dalyviai – ateistų komanda iš Varėnos, Matuizų MTV (greitoji medicinos veterinarinė pagalba), humoro grupė iš Varėnos „Veržlė” ir marcinkoniškių „Spanguolė”.

Neliks pamiršti ir vaikai. Juos į žaidimų aikšteles pakvies multiplikacinių (animacinių) filmų personažai. Informaciniame centre mažiesiems bus rodomi jų mėgstami filmukai.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Laisvalaikis su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.