TV3 laidos vedėją Mamos dieną vaikai stebina dovanomis ir… sutvarkytais kambariais

Tris vaikus – viena daugiausiai atžalų iš visų šiuo metu TV3 eteryje dirbančių žvaigždžių – auginanti sekmadienio ryto laidos „Sveikas žmogus” vedėja Andžela Labanauskienė puikiai žino, kad pirmąjį gegužės sekmadienį, Mamos dieną, jai nereikės nei anksti keltis, nei imtis ruošos darbų, o vakare jos lauks staigmenos. Trylikametis Vykintas, vienuolikametis Aistis ir penkiametė pagrandukė Elzė Barbora pasirūpina, kad jų mama tądien jaustųsi tikra karaliene.

„Mamos dieną vaikai mane lepina rytine kava į lovą, apdovanoja pačių kurtais darbeliais: piešiniais, iš molio lipdytomis vazelėmis ir papuošalais. Jie labai žavūs! Pernai dovanotu pakabuku – moline širdele labai dažnai puošiuosi. O didžiausia dovana kasmet būna preciziškai sutvarkyti kambariai. Kaip ir dauguma vaikų, maniškiai nelabai mėgsta tvarkytis, tad jiems tai – tikras meilės man įrodymas”, – šypsosi Mamos dienos nekantriai laukianti A. Labanauskienė.

Puikiai su trimis atžalomis susitvarkanti laidos vedėja mintimis apie ketvirtą vaikelį kol kas nesivilioja, nors ženklai byloja ką kita.

„Aplink mūsų sodybą pastaruoju metu ratus vis suka gandrai. Veju juos šluota, o kaimynai tik kvatoja tokį vaizdelį išvydę”, – juokiasi „Sveiko žmogaus” vedėja.

Trijų vaikų mama Andžela Labanauskienė – sekmadieniais 9.00 val. TV3 laidoje „Sveikas žmogus”!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.