Merginų grupės perskirsto nares

Lietuvos merginų popgrupėse pavasaris sukėlė sujudimą. Vos prieš keletą dienų kaunietė šokėja Goda Sabutytė paskelbė paliekanti trijulę YVA. Ir tampanti dabar jau ketvertuko „69 danguje” nare.

Šia naujiena labai džiaugiasi pastarosios grupės dainininkė Nijolė Pareigytė-Neli. Nors, merginos tikinimu, ji neįkalbinėjo Godos ateiti į grupę, šia tema jos kartkartėmis pajuokaudavo.

„Susipažinome maždaug prieš metus, per vienos laidos filmavimą, ir visą šį laiką bendravome su YVA merginomis, dalyvavome Natalijos mergvakaryje ir vestuvėse…

Aš ypač susidraugavau su Goda. Kartais pajuokaudavome, kad būtų „faina”, jei ji prisijungtų prie mūsų grupės. Galų gale tai pasiūliau. Goda kvietimą sutiko labai rimtai, – „Jaunimo lygai” pasakojo Neli.

– Manau, jeigu ji išėjo iš savo grupės, vadinasi, kažkas jai netiko, ji ieškojo daugiau erdvės saviraiškai. Goda pati apsisprendė, kaip jai elgtis. Dabar ji dažnokai atvažiuoja į Vilnių, mokosi vokalo, stengiasi ir jai gerai sekasi!”

Neli sakė dabar negalinti galvoti apie draugiškumą iš Natalijos Zvonkės, YVA lyderės, pusės.

Pati Natalija patikino nemenkinanti Godos vokalinių ar kitokių sugebėjimų, tačiau pasakojo, kad buvusios kolegės elgesys buvęs kiek nenuoseklus.

„Visa tai įvyko prieš keturias dienas. Tiesa, Goda man ne patvirtino, o paneigė kurį laiką sklandžiusius gandus, neva ji išeina. Šiaip jau ji visąlaik skeptiškai vertino „69 danguje”, – kalbėjo Natalija, vis dėlto patikinusi, kad jodvi dėl to nesusipyko.

YVA lyderė sakė jau radusi naują šokėją, tačiau kas ji, atskleisti nepanoro. Publika naująją YVA kolektyvo merginą išvysti turėtų jau šį trečiadienį per grupės koncertą viename iš Kauno klubų.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kultūra su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.