Taurės finale – „Marseille” ir „P.S.G” dvikova

Ketvirtadienį buvo sužaisti abu Prancūzijos taurės (Coupe de France) pusfinalio susitikimai, po kurių paaiškėjo, kad finale susitiks nesutaikomi futbolo priešai „Marseille” ir „P.S.G” klubai. „Marseille” pusfinalyje 3-0 sutriuškino „Rennes” klubą, o tuo tarpu „P.S.G” po labai atkaklios kovos rungtynių pabaigoje išplėšė pergalę 2-1 prieš „Nantes” ekipą.

„Marseille” į priekį išsiveržė jau 17-ąją mačo sekundę, kai po gynėjo Gregory Bourillono klaidos kamuolį per „Rennes” vartų sargą Andreasą Isakssoną permetė Franckas Ribery. Dar neįpusėjus pirmajam kėliniui Isakssonas antrą kartą buvo priverstas traukti kamuolį iš savo ginamų vartų po puikaus Taye Taiwo baudos smūgio. Galutinį tašką šiose rungtynėse padėjo Mamadou Niangas, paskutinę pirmojo kėlinio minutę pasiuntęs kamuolį į „Rennes” vartus. „Marseille” ekipa po šios pergalės pateko į taurės finalą pirmą kartą po 15-os metų.

Tuo tarpu Nante vykęs mačas klostėsi visiškai priešingai ir abi ekipos demonstravo lygų futbolą. Pirmieji į priekį 67-ąją minutę po Fabrice Pancrate įvarčio išsiveržė „P.S.G” futbolininkai, tačiau jau po 4 minučių rezultatas tapo lygus – kamuolį į vartus pasiuntė „Nantes” žaidėjas Mauro Cetto. Galutini tašką šiame mače padėjo rezultatyviausias šio sezono „Ligue 1” žaidėjas Pedro Pauleta, 86-ąją minutę nuginklavęs Mickaelį Landreau ir išplėšės „P.S.G” kelialapį į finalą.

Pusfinalių rezultatai:

„Marseille” 3 – 0 „Rennes”

1` [1 – 0] Franck Ribery

19` [2 – 0] Taye Taiwo

45` [3 – 0] Mamadou Niang

„Nantes” 1 – 2 „PSG”

67` [0 – 1] Fabrice Pankrate

71` [1 – 1] Mauro Cetto

86` [1 – 2] Pedro Pauleta

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.