Sandra Bullock pasižymi taupumu

Tikriausiai manote, kad tik Lietuvos piliečiai skaičiuoja kiekvieną centą, o tokios Holivudo garsenybės kaip Sandra Bullock ko jau ko, bet pinigų neskaičiuoja? Klystate. Pasirodo net ir uždirbant milijonus galima taupyti ar net būti šykščiam.

Štai garsioji aktorė Sandra Bullock, pasirodo, mėgsta gyventi kaip įmanoma taupiau. Kaip dienraščiui „The Sun” teigia vienos alkoholinių prekių parduotuvės pardavėjas, į jo parduotuvę apsipirkti užsukusi žvaigždė nustebino netikėtu elgesiu.

S.Bullock nusprendė parduotuvėje įsigyti kelis butelius vyno, tačiau prie kasos sužinojusi, kad išsirinkti gėrimai jai kainuos apie du šimtus litų, buvo labai pasipiktinus.

Pardavėjas teigia, kad kruopščiai išsirinkusi vyną, o vėliau sužinojusi jo kainą, aktorė ėmė burbėti apie „beprotiškas kainas” ir pasakiusi, kad tai per brangu, tiesiog paliko butelius prie kasos.

Taupioji aktorė dar kartą apėjo gėrimų parduotuvę ir išsirinko keturis pigesnio vyno butelius.

„Atradusi pigesnio vyno, Sandra atrodė laiminga it sutaipiusi kokį milijoną”, – stebėjosi pardavėjas.

Dienraštyje „The Sun” juokaujama, kad už mažą honorarą nusifilmavusi šiais metais net tris „Oskarus” laimėjusioje juostoje „Avarija”, aktorė matyt neuždirbo geresniam vynui.

Netrukus Lietuvos kino teatruose pasirodysianti socialinė juosta pasakoja apie skirtingų rasių ir socialių sluoksnių žmonių nesugyvenimą. Sandra Bullock vaidina rasistiškai nusiteikusią baltaodę moterį, vengiančią bet kokių kitos rasės žmonių.

„Keista matyti Holivudo milijonierę bandančią sutaupyti kelis dolerius”, – rašo dienraštis.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.