Legendinio dainininko maršrute atsirado Vilnius

Išsipildė „Lietuvos ryto” šių metų sausį paskelbta prognozė, kad šiemet į Vilnių turėtų atvykti legendinis britų dainininkas Eltonas Johnas.

Rugsėjo 1 dieną 59 metų atlikėjas surengs koncertą Vilniaus Vingio parke. Jo pasirodymas bus vienintelis šiais metais Baltijos šalyse ir taps pagrindiniu šventės „Sostinės dienos 2006” akcentu.

Po daugiau nei metus trukusių derybų praėjusią savaitę agentūra „Makrokoncertas” paskelbė, jog susitarė dėl vieno Eltono Johno pasirodymo Baltijos šalyse.

Tuo metu dar nebuvo aišku, kurioje iš Baltijos šalių sostinių – Vilniuje, Rygoje ar Taline – bus surengtas šis koncertas.

Vakar paaiškėjo, kad Eltonas Johnas pirmą sykį dainuos Lietuvoje. Latvijoje ir Estijoje žymusis dainininkas koncertavo 2001-aisiais. Tąkart į jo koncertus vyko nemažai lietuvių.

„Malonu, kad greitai pavyko surasti bendrą kalbą su sostinės valdžia. Bet buvo ir kitų priežasčių, dėl kurių pasirinkome Lietuvą”, – sakė „Makrokoncerto” atstovė Inga Grigaliūnaitė.

Daugiau detalių apie artėjantį koncertą ketinama atskleisti šiandien „Makrokoncerto” ir viešosios įstaigos „Vilniaus festivaliai” rengiamoje spaudos konferencijoje.

Tačiau „Lietuvos rytui” pavyko sužinoti, kad bilietais į Eltono Johno koncertą bus pradėta prekiauti jau gegužės 2 dieną.

Eltonas Johnas – didžiausią honorarą gaunanti žvaigždė iš visų į Lietuvą kada nors kviestų užsienio atlikėjų.

Neoficialiais duomenimis, jo uždarbis už vieną koncertą gerokai viršija pusę milijono eurų (apie 1,725 milijono litų).

Dešimtis visame pasaulyje populiarių dainų sukūręs ir įrašęs dainininkas – vienas turtingiausių Didžiosios Britanijos muzikantų. Jo turtas vertinamas 175 milijonais svarų (apie 875 mln. litų).

Melodingą popmuziką atliekančio brito įrašai per daugiau nei tris sėkmingos karjeros dešimtmečius parduoti daugiau nei 200 milijonų egzempliorių tiražu.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Laisvalaikis su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.