Iš Vilniaus skraidys „Norwegian Air Shuttle”

Tarp Lietuvoje veikiančių pigių skrydžių aviakompanijų nauja dalyvė – Norvegijos aviakompanija „Norwegian Air Shuttle”.

Norvegijos bendrovė nuo gegužės 2 dienos tarp Vilniaus ir Oslo ketina skraidyti antradieniais, ketvirtadieniais ir šeštadieniais, rašo dienraštis „Verslo žinios”.

Civilinės aviacijos administracijos direktoriaus pavaduotojas Alvydas Šumskas dienraščiui teigė, kad ši bendrovė jau yra gavusi jų pritarimą, o keleivius ji skraidins lėktuvais ATR 42.

Pasak „Norwegian Air Shuttle” atstovės spaudai Anės Gretės Elingsen (Anne Grete Ellingsen), skraidyti minimu maršrutu jie nusprendė pastebėję, kad vis daugiau norvegų domisi Baltijos šalimis, taip pat ir Lietuva. Be to, vis daugiau Norvegijos verslininkų randa partnerių Baltijos šalyse, plečiami verslo kontaktai, tad didėja ir skrydžių poreikis.

Iš Vilniaus į Oslą jau skraido „airBaltic” lėktuvai. Bendrovė į Norvegijos sostinę skraidina kiekvieną dieną.
Iš Palangos į Oslą triskart per savaitę skraido ir „Lietuvos avialinijų” („flyLAL”) lėktuvai.
A. Šumskas neatmeta galimybės, kad pigių skrydžių aviakompanijų Lietuvoje dar daugės, nes galimybe tiesiogiai skraidyti į Vilnių yra susidomėję turkai.

„Didelė lietuvių kolonija yra Ispanijoje, tačiau tiesioginio susisiekimo su ja nėra. Todėl yra galimybė, kad iš Vilniaus į Barseloną gali imti skraidyti „Iberia” ar kita aviakompanija”, – sakė Civilinės aviacijos administracijos direktoriaus pavaduotojas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Transportas su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.