Draudikų „blokadą” pratęsęs klaipėdietis pasiekė savo

Vakar ryte bendrovės „Lietuvos draudimas” Klaipėdos filialo centrinės būstinės durys vėl buvo užblokuotos, tik šįkart vietoje lengvojo automobilio prie įėjimo į pastatą stovėjo jau krovininė mašina.

Tokiu būdu dvi dienas iš eilės dėl draudimo išmokų kovojęs klaipėdietis galiausiai pats partaukė sunkvežimį „Steyr 8S15”.

„Atradome abiem pusėms naudingą sprendimą. Kol kas – žodinį, tačiau tikiuosi, kad jis bus įvykdytas”, – vakar apie susitarimus su draudikais ir incidento atomazgą „Vakarų ekspresui” pasakojo prisistatyti nenorintis verslininkas.

Bendrovės „Lietuvos draudimas” atstovas spaudai Valdas Lopeta „Vakarų ekspresui” patvirtino, jog susitarimas su maištaujančiu klientu išties buvo pasiektas, bet apie jo detales sutarta nekomentuoti.

Anot V. Lopetos, bendrovė į policiją kreipėsi tik dėl viešosios tvarkos pažeidimo, o po to, kai automobilis buvo patrauktas nuo durų, daugiau jokių pretenzijų klaipėdiečiui neturi.

Vakar „Vakarų eksprese” rašėme, jog ketvirtadienį draudimo išmokomis nepatenkintas žmogus automobiliu „Dodge Neon” užblokavo „Lietuvos draudimo” Klaipėdos filialo centrinės būstinės Taikos prospekte įėjimą, o pats pasišalino.

Tąkart draudikų iškviestos policijos nurodymu mašina buvo išgabenta į aikštelę Minijos gatvėje. Dar tą patį vakarą protestuotojo draugas, parodęs policijos pažymą ir sumokėjęs bendrovei „Priekabos” už automobilio išgabenimą 110 litų, dodžą atsiėmė.

Tačiau jokios draudikų reakcijos tą dieną nesulaukęs verslininkas neapsiramino ir vakar ryte prie „Lietuvos draudimo” durų privairavo sunkvežimį.

Pranešimas apie ekstravagantiškos protesto akcijos tęsinį Klaipėdos VPK budėtojus pasiekė 7.26 val. ryto. Atsiųsti Eismo priežiūros tarnybos pareigūnai vėl užblokavo ratus. Apžiūrėti naujo „eksponato” buvo atvykę ir ne vietoje pastatytų automobilių nuvilkimu užsiimančios bendrovės „Priekabos” atstovai. Įvertinę padėtį, jie svarstė, jog nugabenti krovininį automobilio taip lengvai nepavyks.

Tačiau to ir neprireikė. Iš pradžių sunkvežimį vėl norėjo paimti protestuotojo draugas, tačiau eismo priežiūros pareigūnai, negavę visų reikiamų mašinos dokumentų, baudos už eismo taisyklių pažiedimą iš jo nepriėmė ir ratų neatblokavo.

Visą šį reikalą sutvarkė apie vidurdienį prie „Lietuvos draudimo” pastato atvykęs pats protestuotojas. Nepanoręs bendrauti su žurnalistais jis tik tarstelėjo, jog su draudikais dėl visko susitarė, sėdo į sunkvežimį ir išvažiavo.

„Vakarų eksprese” rašėme, jog netradicinės protesto akcijos klaipėdietis teigė ėmęsis siekdamas draudikų dėmesio. Neva jis negalėjęs atgauti po eismo įvykio servise suremontuoto savo prabangaus automobilio, nes draudikai, esą neteisingai paskaičiavę žalą, nesumoka pinigų.

Tuo tarpu „Lietuvos draudimo” Klaipėdos filialo regiono valdytojas Audrius Suodaitis ketvirtadienį stebėjosi, kodėl klientas teisybės neieškojo teisiniu keliu ir elgėsi chuliganiškai. Esą KASKO draudimu automobilį apdraudęs vyriškis per metus laiko turėjo net penkis eismo įvykius, su juo buvę sutarta dėl žalos atlyginimo, tačiau vėliau klaipėdietis reikalavęs kitos sumos.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.